Home / Fritid / Ferievilla i Barcelona
Villas in Barcelona

Ferievilla i Barcelona

Lej en ferievilla i Barcelona, og forkæl dig selv lidt ekstra på din ferie. De følgende tips vil give dig al den nødvendige information du har brug for, hvis du ønsker at leje en ferievilla.

Find overnatning nu!

Tjekliste for villaer i Barcelona

Først er det vigtigt at pointere at de fleste villaer ligger ude for Barcelona, så det bliver svært at finde en villa i byens centrum, eksempelvis tæt på Las Ramblas eller Placa Catalunya. Alligevel er det en god mulighed, hvis man ønsker fred og ro i smukke omgivelser såsom den ikoniske park, Parc Güell. Hvis du planlægger at besøge centrum ofte, så husk at se hvilke transportmuligheder der er tilgængelige. Transportsystemet i Barcelona er meget effektivt og regulært. så det er måske ikke så besværligt som du forstiller dig. Ydermere er togbilletterne meget billige, specielt i forhold til mange andre storbyer i Europa.

Villa med pool og have til udlejning i Montjuic, Barcelona

Fra      130€ / NAT

p185pl0akructj8dvdcln71ggq5 p185pl0akq1bcj1r3jraqarvekn4 p180bmsacs1td9kb8104q4u981e5

Når det kommer til din ferievilla i Barelona, så husk at tjekke alle faciliteterne inden du booker. Dette kunne være air conditioning hvis du kommer om sommeren, internet og køkken redskaber.  Der er også mange villaer i Barcelona med pools og terrasser, som er tilgængelige. For at tilføje en ekstra luksus, kan en pool blive din feries højdepunkt. Det er det perfekte sted at slappe af efter en lang varm dag med sightseeing i Barcelona. En ferievilla er den ultimative oplevelse for en luksus ferie, og tilbyder de mest ideelle overnatninger, hvis du ønsker at bo med stil i Barcelona. Hvis du tager højde for den overstående information, er der ingen tvivl om du vil have en fantastiske ferie i din nye ferievilla i Barcelona. For mere information og hjælp til at finde en bolig i Barcelona. Besøg vores hjemmeside.

License : HUTB-009161

 

Dansk

view more apartments danski

 

Overnatning i Barcelona

Se alle lejligheder

map barceloneta premium

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da where-to-stay-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top