Home / Fritid / Villor i Barcelona: Lyxigt sätt att bo på
Villas in Barcelona

Villor i Barcelona: Lyxigt sätt att bo på

Om du vill unna dig med lite lyx på din semester i Barcelona skulle alternativet att hyra en villa vara ett bra boendealternativ för dig. Följande tips kommer förhoppningsvis ge dig all information om vad man behöver tänka på när man bokar villor i Barcelona.

Hitta ditt boende nu!

Checklista för villor i Barcelona

För det första är det väldigt viktigt att poängtera att de flesta villor i Barcelona ligger i utkanten av staden vilket gör det svårt att hitta något mer centralt, som nära Las Ramblas eller Plaça Catalunya. Däremot, kommer du vara i en mycket lugnare och harmonisk miljö, vilket gör att du kan vara närmare vackra parker så som ironiska Parc Güel. Om du planerar på att regelbundet åka in till centrala Barcelona, se till att hitta närmaste transport in till stan. Transportsystemet i Barcelona är väldigt snabbt och effektivt och mycket mindre besvärligt än vad man tror. Biljetterna är väldigt billiga speciellt i jämförelse med andra stora städer i Europa.

Villa med privat pool och trädgård uthyres i Montjuic, Barcelona

Från      130€ / NATT
Från      3636€ / MÅNADSPRIS

p185pl0akq1bcj1r3jraqarvekn4 p185pl0akructj8dvdcln71ggq5 p180bmsacs1td9kb8104q4u981e5

Svedish

För själva villan är det viktigt att du dubbelkollar alla faciliteter innan du bokar, inklusive luftkonditionering om du skulle bo under sommaren, internet och kök. Det finns också många villor i Barcelona med t.ex. pooler och terrasser. För att lägga till den sanna lyxen kan en pool vara  höjdpunkten för din semester. Det kan vara den perfekta platsen att ta det lugnt och koppla av på efter en lång och varm dag sightseeing runt i staden Barcelona. En villa är den ultimata upplevelsen av en lyxig semester och är en bra plats om man vill bo i stil under sin vistelse i Barcelona. Om du tar hänsyn till ovanstående information så kommer du utan tvekan att avnjuta en fantastisk semester i ditt nya hem. För mer information eller hjälp att hitta boende i Barcelona, besök vår hemsida.

Licens : HUTB-009161

view more apartments swedish

Boende i Barcelona

Visa Alla Boende

map barceloneta premium

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter om-barcelona boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top