Mirabé Barcelona

Mirabé

Mirabé ravintola sijaitsee Avenida Tibidabon alueella ja on ravintola, jolla on käsittämätön panoraaminen näkymä Barcelonan ylle. Näkymät sekä terassilta, että sen kahdesta kerroksesta ovat upeat. Mirabéen päästäksesi voit ottaa Tramvia Blaun, eli ihastuttavan 1901 vuoden raitiovaunun ja nauttia samalla rentouttavasta matkasta Tibidabolle.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Mirabén perinteinen ravintola tarjoaa tapaksia, ainutlaatuisia välimerellisiä aterioita ja valikoiman erilaisia, korkealuokkaisia, annoksia. Heidän menunsa koostuu niin tavanomaisista, kuin luovista annoksista, jotka yllättävät taatusti aterioijansa. Samalla kun nautit kokki Joaquin Reigin herkullisista luomuksista, saat kuunnella parasta musiikkia paikan vakituisilta dj muusikoilta.

Tämän ravintolan ainutlaatuinen sijainti ja moderni sisustus ovat oiva paikka paeta kaupungin sykettä. Koko sisustus on hyvin ylellinen ja raikas. Paikka huokuu vapautta isoilla ikkunoillaan ja antaa asiakkaansa nauttia henkeäsalpaavista näkymistä.

Mirabéssa vierailun jälkeen sinulla on mahdollisuus kokea itse Tibidabo, joka on niin Barcelonan matkaajien, kuin paikallisten suosiossa. Tibidabolla sijaitsee hurmaava teemapuisto, joka on rakennettu vuonna 1889 ja josta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin. Tämä puisto vie sinut taatusti hassuihin ja hauskoihin tunnelmiin.

Tibidabo park

FREE GUESTLIST MIRABE

VIP TABLE RESERVATIONS MIRABE

Tämä panoraaminen näkymä Barcelonan ylle luo Mirabén ilmapiiristä väkisinkin erityisen. Jos kaipaat täydellistä paikkaa romanttiselle illalliselle tai uniikkia paikkaa kokoontua ystävien kanssa; Mirabé takaa ainutlaatuisen tunnelman. Tässä sadunomaisessa paikassa sinulla on myös mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia häistä, virallisiin yritystapaamisiin. Ajattele niitä upeita juhlakuvia, jotka näiden jättimäisten ikkunoiden edessä voisi saada!

Tiedot

Osoite: Carrer Manuel Arnús, 2, 08035 Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Monday – Friday 18:00 to 03:00, Saturday 12:30 to 03:00, Sunday 12:30 to 02:00.

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle

 

FREE GUESTLIST MIRABE

VIP TABLE RESERVATIONS MIRABE

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ruoka-ja-juoma

Majoitus Barcelona


Scroll To Top