Home / Barcelonassa / Rental Moto Barcelona
rental moto barcelona

Rental Moto Barcelona

Rental Moto Barcelona on yritys, joka tarjoaa skootterin vuokrauspalveluita turisteille ja muille, jotka tarvitsevat kulkuneuvon kaupungilla liikkumiseen. Sym Symphony 125 S ja  Sym Symphony 50 S 4T ovat erinomaisessa kunnossa ja tarjoavat asiakkaille laadukkaan, mutta edullisen tavan liikkua paikasta toiseen.

Untitled-5

Book now!

Barcelonassa liikkuu käsittämätön määrä autoja, ja ruuhka-aikaan autolla liikkuminen on todella hidasta ja hankalaa. Barcelonassa on kuitenkin todella hyvä julkisen liikenteen järjestelmä, mutta kiireisimpään turistiaikaan nämäkin kulkuvälineet tahtovat helposti ruuhkautua ja tehdä matkustamisesta epämiellyttävää. Näistä syistä Barcelona on täydellinen kaupunki matkustaa skootterilla.

Barcelonan katusuunnittelu tekee skootterilla liikkumisesta helppoa, kaupungin läpi pääsee helposti ja nopeasti. Ja jos sinun tarvitsee pysäköidä jonnekin, on tästäkin syystä skootterilla ajaminen Barcelonassa paras vaihtoehto, sillä parkkipaikka skootterille löytyy aina helposti. Ei ihmekään, että kaikista Euroopan kaupungeista eniten skoottereita on juurikin Barcelonassa.

Skootterin vuokraaminen on paras mahdollinen vaihtoehto liikkumiseen, jos haluat tutkia koko kaupungin jokaisen paikan vapauden tunteesta nauttien. Skootterin vuokraamisella säästät aikaa ja voit nauttia lomasi jokaisesta sekunnista. Säästyt huolilta ja murheilta, kun parkkipaikkakin löytyy aina vaivatta.

Skootterin vuokrauksen hinta Rental Moto Barcelonassa on pitävä ja näin säästyt ikäviltä lisäkustannuksilta. Hintaan kuuluu kypärä, lukko, kuljetuslaatikko ja perusvakuutus korvaamaan mahdollisen kolmannen osapuolen vahingot.

Jos et ole vielä kuullut tarpeeksi, vuokraamon sijainti varmasti ilahduttaa sinua lisää: vain muutaman metrin päässä Barcelonan pääjuna-asemalta Sants Estaciolta. Täydellinen sijainti aloittaa jokainen matka.

Mitä vuokraukseen vaaditaan?

Skootterin vuokraaminen Rental Moto Barcelonasta on melko helppoa. Ensimmäinen asia kuitenkin on, että vuokraajalla tulee olla aiempaa kokemusta skootterilla tai moottoripyörällä ajamisesta. Toisekseen, vuokraajalla tulee olla Espanjassa voimassaoleva ajokortti; AM luokka (2- tai 3-pyöräinen ajoneuvo max. 45 kilometrin tuntinopeudella) tai autolla ajoon oikeuttava kortti(myönnetty väh. yli 3 vuotta sitten) oikeuttaa 50kuution skootteriin; A1, A tai autolla ajoon oikeuttava kortti (myönnetty väh. yli 3 vuotta sitten) oikeuttaa 125kuution skootterin vuokraamiseen. On myös välttämätöntä näyttää henkilötodistus (passi tai henkilökortti) ja luottokortti vuokraustalletuksen maksamiseen.

Yhteystiedot:

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kuljetus uutiset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top