Home / Markkinoita / Encants Vells Markkinat
Encants Vells Market Barcelona Flea Market

Encants Vells Markkinat

Todella ainutlaatuisen shoppailukokemuksen tarjoamisessa Barcelonassa ei mikään vedä vertoja Encants Vells markkinoille. Jos haluaa viedä kotiin hieman epätavallisempia ja harvinaisempia tuliaisia kuin perinteisen FC Barcelonan pelipaidan, kannattaa ehdottomasti vierailla tällä historiallisella kirpputorilla. Koskaan ei voi tietää millaisia löytöjä pikkuesineitä ja kaikenlaisia koristetavaroita täynnä olevilta markkinoilta voi tehdä. Lisäksi markkinoiden ainutlaatuinen tunnelma on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Löydä majoituksesi nyt!

Encants Vells markkinat ovat yksiä Euroopan vanhimpia, sillä sen juuret ulottuvat 1300-luvulle saakka. Tänä päivänä markkinoilla vierailee yli 100 000 asiakasta viikossa. Noin 500 kauppiasta ja myyntikojua myy valtavasti erilaisia antiikkitavaroita, harvinaisuuksia ja second-handtuotteita. Ne tarkoittavat kaikkea mahdollista aina huonekaluista ja kirjoista, koruihin, vaatteisiin ja vanhoihin LP-levyihin. Markkinoilla on lisäksi tarjolla valikoitu kokoelma outoja antiikkisia keräilyesineitä.

Encants Vells on hiljattain muuttanut yli 80 vuoden ajan toimineelta myyntipaikalta aivan uudelle markkinapaikalle. Hohtavan metalliset “katokset” tarjoavat jonkun verran suojaa myyntikojuille, mutta kyseessä on silti erittäin suuri ja avoin tila. Uudessa paikassa on tuplasti enemmän tilaa myyjille vanhaan verrattuna, ja uudessa rakennuksessa on myös toimistotilaa, ravintoloita ja maanalainen pysäköintialue. Markkinapaikka on osa Les Glòries alueen kunnostamissuunnitelmaa ja rakennus on suunniteltu yhdenmukaiseksi alueen muiden rakennusten kanssa. Vihdoin nämä vaikuttavat Encants Vells markkinat sijaitsevat yhtä merkittävät puitteet omaavassa vaikuttavassa ja modernissa uudessa kodissa.

Vinkki!

On hyvä idea pitää silmällä tavaroitaan, sillä tämä kiireinen ja meluisa kirpputori on erinomainen paikka myös taskuvarkaille.

Aukioloajat:

Maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai: 9:00 – 20:00.

Julkinen Huutokauppa:

Maanantai, keskiviikko ja perjantai: 7:00 -21:30

Julkinen huutokauppa on jo itsessään nähtävyys, johon jokainen voi osallistua. Yksittäisiä eriä myydään kokonaisuutena kuten myös valtava valikoima yksittäisiä tavaroita, joita on olemassa vain yksi erä. Tämä on ainoa paikka Euroopassa, jossa järjestetään tämän kaltaisia huutokauppoja, joten niitä ei kannata jättää välistä.

Kuinka Sinne Pääsee:

Osoite: Plaça de les Glòries Catalanes, 18 08020 Barcelona, Espanja.

Sijaitsee Gran Vian ja Avinguida Meridianan välissä,  vanhassa “Bosquet dels Encantsissa”, vastapäätä Centro Commercial Les Glóriesta.

Metro: L1 Glòries

Bussi: 7, H12, N7

Tram: Linjat T4, T5, T6 pysäkki: Glòries

Internetsivut


Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

markkinoita ostospaikat vapaa-aika-barcelonassa

Majoitus Barcelona


Scroll To Top