Home / Fritid / Encants Vells Market
Encants Vells Market Barcelona Flea Market

Encants Vells Market

Hvis man ønsker en sand unik shoppeoplevelse i Barcelona, skal man tage til Encants Vell market. Hvis du ønsker at tage en mere usædvanlig souvenir  end den typiske FC Barcelona fodboldbluse eller en køleskab magnet med hjem, så sørg for at besøge dette historiske loppemarked. Du ved aldrig, hvad du kan finde på dette marked, som er fuld af nipsgenstande.

Find overnatning nu!

Encants Vells Market er et af de ældste markeder i Europa, helt tilbage fra det 14 århundrede, og er i dag besøgt af mere end 100.000 kunder om ugen. Omkring 500 boder sælger alle slags antikke varer  og 2. sorterings goder. Dette indebære alt fra; møbler, bøger, smykker, tøj og Lp’er. Markedet tilbyder en store blanding af næsten alt hvad man kan tænke sig til.

Markedet har fornyligt rykket sig fra sin 80 års gamle plads, til en ny lokation. En skinnende metal ´canopy´ giver husly til boderne men bevarer stadig en meget stor og åben plads. Der er nu dobbelt så meget plads til alle boderne og den nye bygning omfatter også kontorer, restauranter og underjordisk parkering. Det er en del af ombygningsplanen af Les Glòries falder sammen med  samme design som andre bygninger i området.

Tip!Det er en god ide at holde tæt øje med sine ejendele, da trængte steder som loppemarkeder altid er et godt sted for lommetyve.

Åbningstider:

Mandag, onsdag, fredag og lørdag: 9:00- 20:00.

Offentlig auktion:

Mandag, onsdag og fredag fra 7 – 9:30

Den offentlige auktion er et syn at se i sig selv. Alle kan deltage og individuelle goder er solgt, som en helhed af en massiv vifte af forskelligartede elementer. Dette er det eneste marked i Europa, hvor denne type af salg finder sted og bør ikke gå glip af!

Hvordan kommer man derhen:

Addresse: Plaça de les Glòries Catalanes, 18 08020 Barcelona, Spain.

Lokaliseret i mellem Gran Via and Avinguida Meridiana i det gamle  “Bosquet dels Encants”, modsat af Centro Commercial Les Glóries.

Metro: L1 Glòries

Bus: 7, H12, N7

Hjemmeside


Se større kort

 

Hvis du mangler hjælp til at finde en bolig der passer til dine behov, under dit ophold i Barcelona, så besøg www.barcelona-home.com 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da markets-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top