Home / Markten / Encants Vells Markt
Encants Vells Market Barcelona Flea Market

Encants Vells Markt

Encants Vells markt is precies wat u zoekt als u een unieke winkelervaring wilt in Barcelona. Als u een wat minder ‘gewone’ souvenir wil meenemen naar huis, in plaats van een typisch FC Barcelona voetbalshirt of een koelkastmagneet, dan moet u zeker langs deze historische vlooienmarkt gaan. U weet nooit wat u kunt tegenkomen op deze markt vol met prullaria en soorten curiosa in een goeie atmosfeer.

 

Vind nu uw accommodatie!

De Encants Vells markt is een van de oudste markten in Europa, uit de 14e eeuw en wordt tegenwoordig bezocht door meer dan 100.000 mensen per week. Ongeveer 500 handelaren en kramen verkopen een grote variatie aan antieke spullen, rariteiten en tweedehands spullen. Dit gaat van meubilair tot boeken, van sieren tot kleding en van verzamelobjecten tot oude LP’s. De markt biedt een grote eclectische mix van bizarre antieke goederen.

Het is sinds kort verhuisd van een oude locatie van 80 jaar naar een gloednieuwe marktplaats. Een glimmende, metalen luifel biedt onderdak voor de kramen maar behoudt nog steeds een grote open ruimte. Nu is er dubbel zo veel ruimte voor alle handelaren en het nieuwe gebouw heeft ook kantoren, restaurants en ondergronds parkeren. Het is onderdeel van het herontwikkelingsplan van Les Glòries en stemt overeen met het ontwerp van andere gebouwen in dit gebied. Nu kan deze indrukwekkende markt eindelijk worden gematcht met zijn indrukwekkende omgeven en zijn ultramoderne en spectaculaire nieuwe ‘thuis’.

Tip!

Het is verstandig om goed op uw eigendommen te letten, aangezien drukke en rumoerige plaatsen altijd de plekken zijn waar veel zakkenrollers te werk gaan omdat mensen over het algemeen afgeleid zijn door alles om hen heen

Openingstijden:

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 09:00 – 20:00.

Openbare veiling:

Maandag, woensdag en vrijdag van 07:00 tot 09:30.

De openbare veilig is een lust voor het oog. Iedereen kan zomaar meedoen en individuele percelen worden verkocht als één met een groot aanbod van verschillende items erin. Dit is de enige markt in Europa waar dit type van verkoop plaatsvind en zou niet gemist moeten worden!

Hoe is het te bereiken:

Adres: Plaça de les Glòries Catalanes, 18 08020 Barcelona, Spain.

Gevestigd tussen Gran Via en Avinguida Meridiana in het oude ‘Bosquet dels Encants’, tegenover Centro Commercial Les Glories.

Metro: L1 Glòries

Bus: 7, H12, N7

Tram: Lijn T4, T5, T6 stop Glòries

Website


Bekijk grotere kaart

 

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van uw ideale accommodatie tijdens uw verblijf in Barcelona, bezoek dan de website van Barcelona-Home.

 

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

markten vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven