eWQT7Fkuhbg

Los Altos

Sant Gervasin alueella sijaitseva Otto Zutz yökerho sisältää Los Altos loungen, joka on avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 23:30-06:00.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Los Altos on sisustettu viisimetrisellä kristallein koristellulla baaritiskillä, luksus vintagesohvilla sekä avantgarde ilmapiirillä. Tämän loungen asiakaskunta on pääasiallisesti hieman iäkkäämpää, mutta sopii kaikille, jotka etsivät jotakin erilaista. Tässä huoneessa voit nauttia tämän päivän kuumimmista hiteistä aina 80- ja 90-luvun tunnetuimpiin popkappaleisiin saakka. Loungella oleskelun jälkeen on helppo jatkaa iltaa alakerrassa sijaitsevaan Otto Zutz yökerhoon, jolla on paljon annettavaa kaikille, jotka nauttivat vilkkaasta yöelämästä.

J5U7FdqjgHY

FREE GUESTLIST LOS ALTOS

VIP TABLE RESERVATIONS LOS ALTOS

Löydä majoituksesi nyt!

Samalla, kun nautit paikan tarjoamasta välimerellisestä menusta, voit myös ohessa nauttia paikan cocktailbaarin maukkaasta tarjonnasta. Lauantaisin illallisen aikaan voit nauttia sekä erilaisista taika- että illuusioesityksistä, kuin myös livemusiikista ja monologeista. Showt alkavat kello 22.30 ja sisältävät kaksi 30minuutin esitystä. Illallisen jälkeen voit juhlia aina aamukuuteen diskossa, joka pitää sisällään neljä erilaista puolta, mukaan lukien Los Altos loungen.

The Main Room yökerhon huone, jossa kuulet parhaita hip hop ja R&B kappaleita. Otto Zutz yökerhon sanotaan olevan yksi Barcelonan parhaista tämän musiikkityylin klubeista. Monet lahjakkaat kotimaiset, että kansainväliset djt ovat soittaneet tässä huoneessa.

The Hot Room on huone, jossa voit kuulla parhaat 80- ja 90-luvun rockin ja popin kappaleet. Tämä huone sisältää myös cocktailbaarin.

The Stand Up Room on paikka, jossa kuulet  kaikki tämän hetken dance ja pop hitit. Jos et halua illan loppuvan, voit jatkaa tanssimista täällä!

Los Altos on paikka viettää ilta ja yö ystävien kanssa, jos etsit vaihtelua tavalliseen!

Tiedot

Osoite: Carrer de Lincoln 15, 08006, Barcelona
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Wednesday – Saturday: 23:30 – 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔Pukukoodi ♀ NAISET: Naisellinen & Flirttaileva ♂ MIEHET: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä tai t-paitaa)

FREE GUESTLIST LOS ALTOS

VIP TABLE RESERVATIONS LOS ALTOS

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top