Home / Index / Clubs / Bling Bling club Barcelona
Bling Bling club
Bling Bling nightclub in Barcelona

Bling Bling club Barcelona

Bling Bling Club Barcelona is een van de meest stijlvolle clubs in Barcelona. Het interieur is in heldere kleuren en met een heleboel Bling Bling! Het is bijna onmogelijk om deze kamer zonder dat in een feeststemming. De club in 2011 geopend en is sindsdien bezig en gezien als een grote club naar.

De bar heeft een ontwerp glitter, de grote lampen van het plafond schijnt helder en in het plafond u vindt verschillende spiegels alle gecombineerd met partij mensen en goede vibes. Bovendien is het interieur deco van de club is zeer elegant en stijlvol, met een twist van de zaal van een klassiek hotel.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Bling bling heeft twee verschillende VIP gebieden met banken en een lounge met twee cocktail bars waar u de premie gedistilleerd aromatisch en de belangrijkste dansvloer vindt. De VIP gebieden kunnen u zich een beetje meer speciale, zodat bent u in de stemming voor wordt verwend, u weet waar uw tafel reserveren! Zelfs als je niet als besteding poen voelt voort in de VIP-ruimte, kunt u nog een geweldige tijd in Bling Bling Barcelona.

Bij deze club in Barcelona bent u gegarandeerd een wilde partij telkens u daarheen.

Bling bling party

FREE GUESTLIST BLING BLING

VIP TABLE RESERVATIONS BLING BLING

De club is open van woensdag tot zaterdag blijkt een partij wit huis en partij Anthems muziek. Met zijn elegante stijl en sfeer, is deze club in Barcelona zonder twijfel, de perfecte nachtclub te besteden een nacht vol met luxe.

Let op dat u de gastenlijst te kan toetreden

Hoewel deze club zich niet bevindt op het strand, is de locatie nog steeds fantastisch zoals het is in het bovenste gedeelte van Barcelona. Het is gelegen aan de hoofdweg Diagonal, vindt u een heleboel mensen en vele andere bars. Dit betekent dat u gemakkelijk bereikbaar deze club hetzij met de metro, taxi of kunt als u de voorkeur aan lopen.

Als u behoefte aan een plek om te blijven terwijl u in Barcelona bent ga je naar Barcelona-home voor grote appartementen. Wij bieden accommodaties door de hele stad, zowel als u wilt verblijven dicht bij het strand of in de buurt van Bling Bling Barcelona. De stad heeft een heleboel aanbiedingen en een grote metro-systeem, wat betekent dat maakt niet uit waar u hebt gekozen om te blijven, u gemakkelijk naar alle locaties in de stad komen kunt.


Adres: Calle Tuset, 8-10 08006 Barcelona.
Prijs: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Openingstijd: 00:00 tot 06:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

 

FREE GUESTLIST BLING BLING>  

VIP TABLE RESERVATIONS BLING BLING>

Accommodation in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven