Home / Hakemistosta / Parhaat seurat / La Terrazza
LaTerrrazza4_1

La Terrazza

La Terrazza on uskomaton ulkoilmayökerho Poble Espanyolin alueella. Tämä kaunis yökerho sijaitsee Barcelonan kuuluisan Montjuic kukkulan rinteellä. Jos et ole vielä vieraillut tällä kuuluisalla paikalla, suosittelemme, että nähtävyyksien katselun jälkeen suuntaat matkasi tälle upealle klubille. Yökerho on saanut loistavat arvostelut, eikä ihme, sillä juhlimisen ohessa sinulla on mahdollisuus pysähtyä ja nauttia kauniista tähtien täyttämästä yötaivaasta.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Tämä yökerho jäljittelee Mallorcan tunnelmaa. Korkeat palmut, esteetön näkymä taivaalle, kesäinen tuulenvire ja musiikki vievät sinut seitsemänteen taivaaseen. Terassin sisustus saa vaikutteita tästä historiallisesta Poble Espanyolin kaupunginosasta ja tekee yökerhosta ihastuttavan paikan viettää sekä ilta, että koko yö. Yökerhon parvekealueet tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät ja tanssilattialla saa nauttia pääasiallisesti house ja techno musiikista. Yökerho on suunniteltu tarjoamaan tilaa noin tuhannelle asiakkaalle kerrallaan ja se vetää puoleensa energisiä nuoria.

Löydä majoituksesi nyt!

DSC_0058_ok

La Terrazza on Espanjan top 20 yökerhon joukossa ja se kuuluu myös ansiokkaasti koko Euroopan top 40:nen yökerhon joukkoon. Tänä vuonna 2015 yökerho juhlistaa 20-vuotis syntymäpäiväänsä ja järjestää massiiviset juhlat, joiden esiintyjiin lukeutuu niin kotimaisia kuin kansainvälisiä dj-maailman kärkinimiä. Kuluneen 20 vuoden aikana yökerhossa on soittanut uskomaton lista todella nimekkäitä artisteja ja yökerhon suosio vain jatkaa kasvuaan.

FREE GUESTLIST LA TERRAZZA

VIP TABLE RESERVATIONS LA TERRAZZA

Vaikka olisitkin jo kiiruhtamassa kovaa vauhtia tätä mieletöntä yökerhoa kohti, on vielä yksi fakta, mikä tekee paikasta entistäkin uniikimman. Elokuvan “Parfyymi” massakohtaus on kuvattu Barcelonan Poble Espanyolissa aivan La Terrazzan alueella.

Tämän ainutlaatuisen yökerhon voi todella kokea vain paikan päällä!

La Terrazza on avoinna kesäkaudella toukokuusta lokakuuhun. 

Tiedot

Osoite: Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia 13, Poble Espanyol de Barcelona, 08038.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Thursday: 00:30 – 5:45 Friday – Saturday: 00:30 – 06:00

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔Pukukoodi? ♀ Naiset: Naisellinen & Flirttaileva ♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä tai t-paitaa)

FREE GUESTLIST LA TERRAZZA

VIP TABLE RESERVATIONS LA TERRAZZA

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top