DOBLE

DOBLE

Haluatko nähdä, mitä se näytti yö klubi kulttuuria 1920-luvulla, New York? Doblessa avulla voit kokea murusia tämä erityinen tunnelma entisaikojen. Doble on cocktail-baari, Yökerho ja Ravintola katalaani chef Paco Perez Ravintola L’Eggsin alakerrassa. Sijainti voisi olla edullisempi matkan ajankohta kuin traveler, koska paikka sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla Passeig de Gracia.

Screenshot 20.08.2015 at 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Löydä majoituksesi nyt!

Paikka on saanut inspiraationsa New Yorkin ja myös osoittavat tämän. Tumma, puinen sisustus ja punainen neonvalot hyllyt täynnä vanhoja kirjoja ja erilaisia koristeita sivistynyt tunnelma. Art soittaa myös suuri merkitys Doblessa. Incredible valokuvia ja veistoksia, kuten Yayalta, Estivill Alvaro Solerilta Luis Feolta ja Joan Alsinalta, muutos säännöllisesti.

 20141031_132537_leggs_ensalada_thai_con_helado_de_wasabi

FREE GUESTLIST DOBLE

VIP TABLE RESERVATIONS DOBLE

Viikoittain torstaista lauantaihin klo 20:00 00:00 Clock baarissa on tarjolla välipaloja ja erinomainen valikoima cocktaileja voit valita drinkin kello 03.00 asti. Baarimikot haluat luoda erityinen kokemus asiakkailleen, jokainen drinkin kera. Ne ovat, esimerkiksi niiden valikoima muutaman cocktaileja sekoitetaan teetä; Kokeile esimerkiksi Afrikan Chai rooiboksen, mausteet ja tamarind. Perinteistä makuun valikoimaan kuuluu esimerkiksi mojitos ja hymykuopat hennoilla spesiaalivivahteilla sekä huolellisesti valittu luettelo viinejä sekä tietysti samppanjaa.

Myös Doblen musiikkielämässä tihkuu eleganssia. Täällä voit nauttia parhaiten elävää musiikkia, joka tarjoaa kitara, saksofoni tai piano musiikkia. Illallisen jälkeen bändi alkaa illan juhlat Soul, jazz, blues ja swing rytmejä. Vierailu Doblessa juhlia erityinen ilta hyvä välipala, ainutlaatuisista juomista ja suuri live musiikkia merkit.

Tiedot

Osoite: Passeig de Gracia 116, 08008, Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Thursday to Saturday, 20:00 – 3:00 a.m.

BARCELONA-HOME Vieraslista ota Huomioithan, että yökerho on oikeus antaa teille jos eivät täytä pukeutuminen tai määräykset tapauksessa.

✔ pukukoodi: ♀ naiset: tyylikäs (mekko ja korkokengät) ♂ miehet: tyylikäs (ei lenkkitossut ja / tai t-paita)

* olkaa hyvä ja paikalla 30 minuuttia ennen asiakkaiden luettelosta on suljettu, joka on varmasti sinut sisälle.

 

FREE GUESTLIST DOBLE>  

VIP TABLE RESERVATIONS DOBLE>

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baaria parhaat-seurat ravintolat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top