Home / Hakemistosta / Parhaat seurat / Eclipse Bar
Eclipse Bar

Eclipse Bar

Eclipse Baari sijaitsee Barcelonan 26 floor hotel W luksushotelli. W Barcelona sijaitsee rannikolla, Barceloneta-ranta. Baarista on henkeäsalpaavat, koska näet kaiken ylhäällä korkea. Täältä voit tilata suosikki cocktaileja ja vain eksyy tällä hetkellä.

Screenshot 20.08.2015 at 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

FREE GUESTLIST ECLIPSE

VIP TABLE RESERVATIONS ECLIPSE

Löydä majoituksesi nyt!

W hotel on sivistynyt tunnelma ja samalla kun käyt Eclipse-baareissa, sinun kannattaa vilkaista tämä upea mestariteos. Heti sisäänkäynnin ylimmässä kerroksessa kaikkialla on erittäin tyylikäs ja tunnelma on tarttuvat helposti kävijä. Eclipse-baareissa on perustettu Lontoossa ja kaupungissa innoittamana. Eclipse-baareissa alkoi vallankumous lontoolaiset cocktaileja 17 vuotta sitten. Tunnetuin juoma baarissa on vesimeloni Martini, ja tämä on herkkua saada maistaa Barcelonan.

Baari houkuttelee kävijöilleen herkullisia Sushi & Cocktail menullaan. Eclipse bar voit nauttia lasillisen samppanjaa tai cava ja kokemuksestasi tulee vielä enemmän. Tämä on upea paikka juhlia sinun tai ystäväsi tärkeimmistä hetkistä!

eclipse cocktail

Eclipse-baareissa on aina erityinen ja vilkas tunnelma erilaisia tapahtumia järjestää joka päivä klo 22:00-23:00. Voit uppoutua house musiikki rytmejä maanantaisin ja keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin kaupunkien ilmapiiri on käytettävissä on “premiumbeats”-ilta. Maailmanluokan DJ Pelaa Eclipse Baari, sielukas musiikkia, rohkea lyöntiä ja esiintyy live.

Ja älä unohda kameraa! Panoraamanäkymät vie huomiosi hetkeksi jos toinen. Juhlia myöhään illalla Eclipse-baareissa, koska siellä on vain taivas on rajana.

Tiedot

Osoite: Located within W Hotel Barcelona, Plaça de la Rosa dels Vents 1, 26th Floor.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Monday – Sunday, 18:00 to 4:00

BARCELONA-HOME Vieraslista ota Huomioithan, että yökerho on oikeus antaa teille jos eivät täytä pukeutuminen tai määräykset tapauksessa.

✔Pukukoodi ♀ NAISILLE: naisellinen & Pirkko-Liisa ♂ miesten: tyylikäs (ei lenkkitossut tai t-paita)

* olkaa hyvä ja paikalla 30 minuuttia ennen asiakkaiden luettelosta on suljettu, joka on varmasti sinut sisälle.

FREE GUESTLIST ECLIPSE

VIP TABLE RESERVATIONS ECLIPSE

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top