Home / Kulttuuri / Ruoka ja Juoma / Tapasbaarit Barcelonassa
Table full of Tapas

Tapasbaarit Barcelonassa

Barcelonassa on ylitsepursuavan paljon tapasbaareja ja -ravintoloita, joissa nauttia herkullisia tapaksia yhdessä virkistävän viinilasillisen tai oluen kanssa. Tapaspaikkoja löytyy lähes joka kulman takaa jokaisesta Barcelonan eri kaupunginosasta, ja annosten hinnat ovat lisäksi ilahduttavan kohtuullisia. Alle on listattu hyväksi todetut tapasbaarit, joihin kannattaa Barcelonan matkalla tutustua:

El Quim

Tämä on todella suosittu paikka, eikä mikään ihme. Ravintola sijaitsee vilkkaalla Boquerian kauppatorilla, mikä tarkoittaa sitä, että tapakset valmistetaan silmin nähden parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Tuolin saamista baarin ääreltä saattaa joutua jonottamaan hetken, etenkin viikonloppuisin, mutta se on ehdottomasti odottamisen arvoista. Tässä tapasbaarissa on tarjolla herkullisia, makuhermoja stimuloivia tuoreita tapaksia, jotka ovat sekoitus merenelävää ja lihaa. El Quim on paras paikka nauttia tuoreita tapaksia ja samalla seurata yhden Euroopan parhaimman kauppatorin vilkasta elämää.

Löydä majoituspaikkasi nyt!

Tossa

Tämä vaatimaton ja epämuodollinen baari tarjoaa kotitekoisia tapaksia, jotka sisältävät myös Barcelonan parhaat kuorukat (La croqueta). Lähes jokaisessa tapasbaarissa on tarjolla tätä suosittua herkkua, mutta täällä ne ovat erityisen maistuvia. Tossa on perustettu vuonna 1970, joten sillä on yli 40 vuoden kokemus tapasten herkullisesta maailmasta. Täällä voi nauttia hyvää ruokaa mihin aikaan päivästä vain, niin aamiainen, lounas kuin illallinen ovat varmuudella hyviä aterioita.

Calle Napoles, 291.

Quimet y Quimet

Jos haluaa kokea oikeasti aidon ja paikallisen tapasbaarin, ei mikään ole siihen sopivampi vaihtoehto kuin Quimet y Quiment. Pieni, viinipulloilla täyteen sisustettu baari sijaitsee lähellä Paral-lel (L2, L3) metroasemaa, Carrer del Poeta Cabanyes -kadulla. Baarissa on vain kaksi pöytää ja baaripöytä, mutta älä anna sen hämätä, sillä paikka on hyvin suosittu ja pian tupaten täynnä. Tämä tapasravintola on erityisesti paikallisten suosiossa.

Carrer del Poeta Cabanyes, 25.

Los Toreros

Tämä moderni ja vaatimaton tapasravintola sijaitsee hieman piilossa La Ramblalta tarjoten laadukkaita tapaksia hyvään hintaan. Täällä syö helposti suuren määrän tapaksia 15 eurolla. Paikassa on myös hyvä lounasmenu, ja se sopii hyvin myös perheille. Los Toreroksen henkilökunta on lisäksi todella ystävällistä ja palvelualtista.

Carrer d’en Xuclà, 5.


Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ruoka-ja-juoma

Majoitus Barcelona


Scroll To Top