Home / Om Barcelona / Kvarter / Bussresor i och från Barcelona
Feature

Bussresor i och från Barcelona

Bussresor i och från Barcelona. Användning av bussarna i Barcelona är enkelt, Barcelona har ett stort transportsystem som består av över 1000 bussar som åker 80 olika sträckor och ansluta alla stadens stadsdelar och huvudstadsregioner. Ett självklart inslag är att alla bussarna har lågt golv som är anpassade för medborgare med nedsatt rörlighet. Transport korten (kort för tunnelbana)  kan användas på tunnelbanan, Barcelonas spårvagn, stadscenterlinjerna i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) och Renfe tågen. Barcelona har också en nattbuss (Nit Bus) som tjänar de flesta av staden och dess förortsområde.

Biljetter:

Barcelona har ett integrerat skattesystem för alla sina transporter. Detta tillåter passageraren att använda kollektivtrafiken i Barcelona inom en tidsperiod på 1 timme och 15 minuter, som räknas som en resa. Detta kan ses genom den populära T-10 resekort som gäller för 10 resor (varje resa tillåter användning av olika andra transporter inom tidsperioden). Den kollektivtrafiken omfattar tunnelbanan, bussar, spårvagnar och pendeltåg. Det finns olika, olika typer av resekort och transport kort tillgängliga och därmed också olika priser. Kontrollera TMB officiella hemsidan för att se dem alla

Avgångar:

Avgångstiderna kan variera beroende på busslinje. Oftast avgår bussarna var 20:ende eller var 30:ende minuter, men du kan enkelt kolla upp exakta tider för varje busshållplats om du är intresserad! De flesta bussarna börjar kl 04:25 och slutar kl 23:00.

När det gäller nattbussar, brukar de börja från 22:40 till 23:40 och avslutas 05:00 till 06:00. Alla stannar vid eller avgår från Plaça de Catalunya

Hitta ditt boende nu!

Regionala bussar

Sarfa
Destination – Costa Brava

ALSA-Enatcar
Destination – Madrid, Tarragona, Andalucia, Asturias, Zaragoza, Italy, France, Portugal, Poland

La Rápida
Destination – Conca, Terol

RENFE Iñigo
Destination – Salamanca, Soria

Linebús
Destination – France, Italy, London, Morocco

Starbus
Destination – Germany, France, Netherlands

Eurolines
Destination – Belgium, France, Netherlands, Italy, London, Morocco

Gransur
Destination – Poland

Secorbus
Tel: 915280890
Destination – Madrid, Zaragoza, Poland

Radtur
Destination – Madrid, Zaragoza, Poland

Om du letar efter boende under din vistelse i Barcelona, rekommenderar vi dig att besöka oss på Barcelona-Home för olika boende alternativ!

 

 

 

Boende i Barcelona

See alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kvarter om-barcelona transfers-sv other-information-sv staden transport-i-barcelona turer

Boende Barcelona


Scroll To Top