Home / Om Barcelona / Busser i Barcelona
Feature

Busser i Barcelona

Det er let at bruge en af de mange busser i Barcelona. Byen har et stort transportsystem, som indeholder mere end 1000 busser, som har mere end 80 ruter, over alt i byens områder. En fordel ved busserne er, at der ikke er nogle høje kanter, hvilket gør busserne handicapvenlige. Transportbilletterne kan bruges i metroen, toget, by linjerne med Ferrorcarrils de la Generalitet (FGC.) og Renfte togene. Nogle busser i Barcelona har også en natservice (Nit bus,) som kører rundt i byen og provinsområderne.

Billetter:

Barcelona har et integreret billetsystem ved alle deres transportmidler. Dette gør at passagerne let kan benytte sig af offentligtransport i Barcelona, over en tidsperiode på en time og 15 min , som anses for en rejse. Dette kan ses ved det populære T-10 rejsekort hvilket er tilgængeligt for 10 ture. (Ved hver tur gælder forskellige transportformer.) Det offentlige transport netværk inkluderer: metro, bus, tog og forstads linjen. Der findes mange forskellige slags rejsekort, derfor er der også mange forskellige priser. Se venligs TMB officielle hjemmeside for at se dem alle.

Tider:.

Tiderne afhænger af busruterne. Den gennemsnitlige frekvens ved busserne er mellem 20-30 min. Man kan dog se bustiderne på skiltene. De fleste busser kører fra 04:25-23:00.

I forhold til natbusserne, kører de som regel mellem 22:40 og 23:40 og igen mellem 05-06. De stopper eller starter alle fra Placa Catalunya 

Regional busser

Sarfa
Destination – Costa Brava

ALSA-Enatcar
Destination – Madrid, Tarragona, Andalucia, Asturias, Zaragoza, Italy, France, Portugal, Poland

La Rápida
Destination – Conca, Terol

RENFE Iñigo
Destination – Salamanca, Soria

Linebús
Destination – France, Italy, London, Morocco

Starbus
Destination – Germany, France, Netherlands

Eurolines
Destination – Belgium, France, Netherlands, Italy, London, Morocco

Gransur
Destination – Poland

Secorbus
Tel: 915280890
Destination – Madrid, Zaragoza, Poland

Radtur
Destination – Madrid, Zaragoza, Poland

Hvis du leder efter lejlighed til dit ophold i Barcelona, så besøg Barcelona-home for at en udvalg af gode lejligheder.

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top