Home / Kulttuuri / Articket BCN alennus
Articket BCN

Articket BCN alennus


Taiteesta kiinnostuneet vierailijat ovat varmasti huomanneet, että Barcelonan museoiden sisäänpääsymaksut ovat verrattain kalliita. Tietysti, onnekkaille on tarjolla myös hyviä tarjouksia. Esimerkiksi, useat museot tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, maanantaina tai torstaina. Päivä riippuu museon käytännöistä. Jos et kuitenkaan halua vaivata itseäsi jahtaamalla näitä alennuksia, voit yksinkertaisesti ostaa Articketin. Articket BCN alennus on kortti, jolla pääset tärkeimpiin museoihin ja taidenäyttelyihin edulliseen 20 euron hintaan.

Löydä majoituksesi nyt!

Tämä on loistava tarjous, sillä voit vierailla johtavissa taidegallerioissa sekä modernin taiteen museoissa. Articket BCN -lippuja myydään valtaosassa Barcelonan turismitoimistoissa sekä lippumyymälöissä ja on voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta.

7 museota, joihin pääsee Articket BCN -lipulla

Picasso Museo on yksi vierailluimmista museoista Barcelonassa. Esillä on joitain Picasson parhaita teoksia.

Articket BCN La Pedrera, Casa Mila
Rakennus on jo itsessään kiinnostava ja vierailun arvoinen. Sisällä on talon suunnittelijan, Antoni Gaudin, pysyvä näyttely. Halutessasi nähdä Gaudin kaikki tärkeimmät rakennukset voit osallistua kävelykierrokselle.

Fundació Antoni Tapies
Tämä modernistisessa rakennuksessa sijaitseva museo isännöi lukuisia kulttuuritapahtumia, ja siellä on yleensä esillä useita vaihtuvia näyttelyitä.

The Museu d´Art Contemporani de Barcelona (Barcelonan modernin taiteen museo) Museossa on esillä kattava kokoelma tunnettuja taiteilijoita viimeisen puolivuosisadan ajalta.

Articket BCNCCCB (Centre of Contemporary Culture of Barcelona – Barcelonan modernin kulttuurin keskus)
Rakennuksessa tapahtuu laaja kirjo taidetapahtumia ja näyttelyitä.

MNAC (Katalonian kansallinen taidemuseo)
Tämä on yksi Barcelonan suosituimpia museoita. Esillä on mittava näyttely, jossa on monenlaista katalonialaista taidetta 1000-luvulta nykypäivään.
Fundació Joan Miró
Museossa on esillä ansioituneimmat Joan Miron luomat maalaukset, graafikat ja veistokset.

 

 

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kulttuuri museot

Majoitus Barcelona


Scroll To Top