Home / Kultur / Mad og drikke / Tapasbarer
Table full of Tapas

Tapasbarer

I Barcelona vil man finde overvældende mange tapasbarer, hvor man kan nyde lækker tapas samt en kølig øl. Der er tapasbarer på stort set alle hjørner i Barcelona’s kvarterer, og de fleste er til overkommelige priser. Der er alligevel et par stykker som skiller sig ud, dem har vi listet her:

El Quim

Der er ingen tvivl om hvorfor dette sted er så populært som det er. El Quim ligger i Boqueria markedet, hvor man kan se hvordan de friske varer omkring sig bliver brugt. Det kan godt være der er lidt ventetid på en ledig stol i weekenderne, men det er bestemt ventetiden værd. Stedet servere friske lækre tapas med et mix af fisk, skaldyr og kød, som vil tilfredsstille dine smagsløg. Der er intet bedre end at nyde sin tapas i mens man  ser folk hygge rundt i et af de bedste madmarkeder i Europa.

Find overnatning nu!

Tossa

Denne uformelle bar tilbyder hjemmelavet tapas, med nogle af de bedste kroketter i Barcelona. Selvom jeg ikke har smag alle kroketter i hele Barcelona endnu, er disse best hoved udfordreren. Stedet blev grundlagt i 1970, og har i mere end 40 år serveret fantastisk tapas. Man kan spise her alle tidspunkter på døgnet; morgenmad, froskost eller aftensmad – man er altid sikret et godt måltid!

Calle Napoles, 291

Quimet y Quimet

Hvis du leder efter en sand og autentisk lokal tapas bar, er der ingen bedre end Quimet y Quimet. Steder ligger tæt på Paral-lel på Carrer Poeta Cabanyes. Dette sted er proppet med vinflasker, men kun to borde og en bar, men det skal man ikke lade sig snyde af. Stedet er nemlig ekstremt populært. Man vil møde mange lokale herinde, som kommer for at smage nye lækre tapas.

Carrer del Poeta Cabanyes, 25

Los Toreros

Denne beskedne restaurant er gemt væk fra La Rambla, og tilbyder god tapas til gode priser. For omkring 15€ kan man let bestille en kæmpe portion. Los Toreros tilbyder også et kæmpe frokost menu, så denne restaurant er perfekt for familier, der ønsker en venlig og effektiv service.

Carrer d’en Xuclà, 5.

Hvis du leder efter en komfortabel lejlighed, hvor du kan slappe af – efter at have spist tapas, så besøg Barcelona-Home,  for at se fantastiske lejligheder.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top