Home / Cultuur / Eten en Drinken / Tapas Bars
Table full of Tapas

Tapas Bars

In Barcelona zijn ontzettend veel tapas bars. U kunt hier genieten van heerlijke tapas met een koud glas bier. Op bijna elke hoek van de straat in elke wijk van Barcelona is er wel een tapas bar te vinden! Omdat u ze helaas niet allemaal uit kunt proberen hebben wij een lijstje gemaakt met een aantal tapas bars die zeker een bezoekje waard zijn.

El Quim

Deze tapas bar is erg populair en dat heeft een reden. Behalve dat het eten hier geweldig is, heeft El Quim ook nog een perfecte locatie! Het is namelijk gevestigd op de Boqueria markt, waar u kunt zien hoe de verse producten om u heen worden bereid. Loop even weg van de toeristische drukte op La Rambla en geniet van de heerlijke verse tapas bij El Quim. Waarschijnlijk duurt het een tijdje voordat een plaatsje vrij komt, zeker in het weekend, want er zijn meerdere mensen die van smakelijke tapas willen genieten. Maar het goede nieuws is dat het zeker het wachten waard is. De tapasgerechten zijn heerlijk vers en zullen uw smaakpapillen prikkelen. Er is niks beter dan genieten van tapas terwijl u in het midden van een van de beste markten van Europa zit.

Adres: Les Rambles, 91

Vind uw accommodatie nu!

Tossa

Tossa is een knus en authentiek Spaans restaurantje. Het ligt op een steenworp van de Sagrada Familia en biedt heerlijke, huisgemaakte tapas gerechten aan. Dit doen ze samen met de beste kroketjes van Barcelona. De bar is opgericht in 1970 en serveert met succes al meer dan 40 jaar heerlijke tapas. U kunt hier op elk moment van de dag terecht voor een heerlijke maaltijd; ontbijt, lunch of avond eten!

Adres: Calle Napoles, 291

Quimet y Quimet

Als je op zoek bent naar een lokale, authentieke tapas bar dan is er niets beters dan Quimet y Quimet. Dit kleine barretje is het favoriete tapasrestaurant voor velen en is volgepakt met wijnflessen. Binnen is het erg knus en het heeft slechts 2 tafels en een bar. Maar, laat u niet voor de gek houden want deze bar is extreem populair en staat binnen korte tijd vol met mensen. U zult hier veel lokale bevolking vinden.

Adres: Carrer del Poeta Cabanyes, 25

Los Toreros

Dit bescheiden restaurantje ligt vlak bij La Rambla en biedt heerlijke tapas aan voor weinig geld. U kunt hier voor ongeveer €15 per persoon een enorme hoeveelheid aan tapas bestellen. Het heeft ook een heerlijk lunch menu en is door de vriendelijke service perfect voor families.

Adres: Carrer d’en Xuclà, 5.

Als u op zoek bent naar een comfortabele accommodatie om in te relaxen na het eten bij een van de Tapas Bars in Barcelona, bezoek dan Barcelona-Home voor mooie appartementen en studio’s.

Accommodaties in Barcelona

Bekijk alles

 

 

 

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven