Home / Kulturen / Äta och dricka / Tapas Bar
Table full of Tapas

Tapas Bar

Tapas Bar I Barcelona, här kan du lätt bli överväldigad på grund av mängden av tapasbarer som finns på plats, redo för att du ska kunna avnjuta en av de läckra tapas rätterna som finns eller varför inte en uppfriskande öl i handen. Det finns i princip tapasbarer på varje hörn av varje kvarter i Barcelona, och de flesta är mycket prisvärda. Här är är en liten lista på några som sticker ut som några av de bästa att prova:

El Quim

Detta är en mycket populär plats och inte undra varför. Beläget i den livliga Boqueria marknaden, där du även kan se hur alla färskvaror runt omkring dig kan komma till god användning! Du kan behöva vänta ett tag för att hitta en plats i baren särskilt på helgerna, men det är definitivt värt att vänta. De serverar härligt fräscha tapas med en blandning av skaldjur och kött för att fresta dina smaklökar. Det finns inget bättre än att njuta tapas medan du ser människor bruket omkring i en av de bästa marknaderna i Europa.

Hitta ditt boende nu !

Tossa

Detta oansenliga och informella bar erbjuder hemlagade tapas med tydligen de bästa kroketterna i Barcelona. Även om jag ännu inte smakat på alla kroketter i Barcelona är den här definitivt en stor utmanare. Tossa grundades 1970 och har i mer än 40 års serverat fantastiska tapasrätter. Du kan äta här när som helst på dagen vare sig det gäller frukost, lunch eller middag så garanteras en god måltid.

Adress: Calle Napoles, 291

Quimet y Quimet

Om du letar efter en riktigt autentisk och lokal tapasbar finns det ingen mer så än Quimet y Quiment. Beläget nära Paral-lel på Carrer del Poeta Cabanyes denna lilla plats är fylld med vinflaskor med endast två tabeller och en bar, men låt dig inte luras, det är en mycket populär plats och det snart fylls. Här hittar du många från lokalbefolkningen som kommer och avnjuter de härliga tapasrätterna.

Adress: Carrer del Poeta Cabanyes, 25

Los Toreros

Denna blygsamma och anspråkslösa restaurang som är undanstoppad i La Rambla erbjuder stort tapas värde. Du kan enkelt äta för € 15 vardera och beställa ett stort utbud av tapas. Den har också en stor lunchmeny och är perfekt för familjer med en vänlig och effektiv service.

Adress: Carrer d’en Xuclà, 5.

Om du letar efter bekvämt boende att koppla av i efter fyllning själv på de många tapasbarer i Barcelona, besöka Barcelona-Home för stora lägenheter och studios.

 

 

Boende i Barcelona

Se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka

Boende Barcelona


Scroll To Top