Home / Kultur / Restauranter i Barcelona
Beauitful restaurant view in Barcelona

Restauranter i Barcelona

Der er mange restauranter i Barcelona, som serverer god mad på alle gadehjørner. Man kan finde alle slags køkkener som: Catalansk, italiensk, japansk, kinesisk og meget mere.  Man kan finde mange exceptionelle og fristerne restaturanter mange steder, til rimelige priser på under 20€ pr. person.

Her er en håndfuld gode steder, man bør prøve under sit ophold i Barcelona.

Find overnatning nu!

Petra 

Placeret i vidunderlige El Born på Carrer dels Sombrerers, tilbyder Petra god mad til pengene i hyggelige og charmerende omgivelser. Frokostmenuen er varierende, så hver dag er der nye lækre retter. Stedet tilbyder moderne retter, med et twist at catalansk og middelhavets ingredienser. Dette er et populært sted for aftensmad, så husk at bestil tid i weekenderne.

Can Culleretes

Denne historiske restaurant er beliggende ved siden af La Rambla på Carrer Quintana og blev stiftet i 1786. Så hvis du ønsker at smage en traditionel opskrift, så er det her du skal komme. Man kan få fantastiske traditionelle retter i et charmerende og malerisk rom, med træmøbler, som var man taget tilbage i tiden. Stedet har en forankret historie, da mange kendte catalanske kunstere og forfattere kom herind for at spise. Parrillada de pescado y marisco er et ret man skal smage, bestående af fisk og skaldyr, og til dessert crema catalana eller den anerkendte chokolade fondant.

Cuines Santa Caterina

Denne restaurant ligger i Santa Caterina markedet , så hvis du bliver sulten efter at have gået rundt i det friske madmarked, så tag forbi Cuines Santa Caterina. Her kan man få forskellige retter fra forskellige verdens køkkener, som: catalansk, japansk, italiensk eller vegetarisk, alle til fornuftige priser. I baren kan man også bestille morgenmad og tapas.

 

 

Granja Mabel

Tæt på Arc de Triomf og Barcelona-Nord bus station, finder man man denne moderne familie drevet restaurant. Her man kan man få internationalt og traditionelt mad,  samt et godt sted at besøge til frokost. Menuen skifter fra dag til dag, og koster under 10€.

Perbacco! 

Denne intime restaurant ligger på hovedgaden Avinguda Diagonal, tæt på Verdaguer metro station. Her kan man få klassisk italiensk mad som: pastarette og guddommelige pizzaer med forskelligt fyld. Vi anbefaler du prøver en af de specielle pizzaer, der både har; fisk, kød, sovs, urter og ost. Dette sted serverer bestemt den bedste italienske mad.

Zaatar Vegetariano

Denne vegetariske restaurant, servere gode middeløstlige retter med et twist af middelhavet. Stedet har økologiske retter, og har en bæredygtig tilgang, ikke kun til maden, men også til servicen. Det er kendt for sin friske juice, hvor man selv bestemmer blandingen af frugter. Selv de mest bestemte kødelskere kan ikke undgå at blive tilfredsstillet efter et måltil her.

Og for et rigtigt specielt måltil:

Fonda Gaig

Fonda Gaig et moderne syn på det catalanske køkken, meget elegant og udsøgt præsenteret. Stedet er kendt for sine fine retter, og er det perfekte sted for fejre af en speciel begivenhed i Barcelona. Det er en god idé at bestille bord i god tid, da stedet er meget populært.

Hvis du mangler et sted af overnatte, efter at have prøvet diverse restauranter i byen, så besøg Barcelona-home for at få vist gode lejligeder.

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da eating-drinking-da restaurants-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top