Home / Om Barcelona / Nabolag / La Dreta de l’Eixample Barcelona
La Dreta de l'Eixample, Barcelona

La Dreta de l’Eixample Barcelona

Eixample området er inddelt i to af  hovedgaden Passeig de Gracia, den højre og venstre side. La Dreta de l’Eixample Barcelona er i den højre side. Denne side anses for at være mere modeindustrien og indeholder også den højeste koncentration af modernistiske arkitektur i byen, kendt som Quadrat d’Or (den gyldne plads).

I midten af det 19. århundrede blev byen udvidet og den catalanske civilingeniør Cerda udviklede et unikt design, som er knyttede centrum til området Gracia. Det gitteret design af gaderne gør det ekstremt nemt at finde rundt. Området er også kendt for sin storslåede modernistiske arkitektur, primært finansieret af den borgerlige klasse i begyndelsen af det 20. århundrede.

Tæt på Passeig de Gracia, vil man opdage de spektakulære og velkendte modernistiske bygninger som Casa Batlló, Casa Milla og La Pedrera. Man kan også finde mange designerbutikker, butikker og delikatesseforretninger i dette område. Concepció marked er også et godt sted at besøge, da det har smukke blomster boder og friske lokale fødevarer og råvarer. Glem selvfølgelig ikke at se den ikoniske Sagrada Familia og Hospital de Sant Pau. Som man kan se området har meget at byde på!

La Dreta de l’Eixample i Barcelona er et godt område af byen for at udforske. Det er fuldt af vidunderlig arkitektur, barer, reastauranter og butikker, hvor man altid vil have noget at se og lave.

Find overnatning nu!

Transport

Metro: L4, L2, L5

Tog: Passeig de Gracia har tog forbindelser til Girona og Figuers.

FGC: Provença

La Dreta de l’Eixample er et godt sted at bo under dit besøg i Barcelona, da det har mange seværdigheder, og man let kan komme til centrum inden for få minutter. Hvis man ønsker at bo i dette område, så tjek de komfortable indkvarteringer og  tilbud på Barcelona-Home.

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top