Home / Kultur / Mad og drikke / 5 fantastiske pinchos barer i Barcelona
5 Amazing Pinchos Bars in Barcelona

5 fantastiske pinchos barer i Barcelona

Når du går igennem BARCELONAS gader bliver du overalt mødt af fantastiske pladser, museer og smukke bygninger. Du vil dog også støde på de livlige men særdeles hyggelige pinchos barer.

Pinchos er små stykker brød med forskellige toppings, som bliver serveret fantasifuldt og farverigt på en bardisk. Det stopper dog ikke ved det indbydende udseende, for pinchos smager ganske enkelt forrygende! Den største forskel på pinchos og tapas er, at brødet og de forskellige toppings på en pincho bliver holdt sammen af små spid. Det er netop også det, som ”pincho” betyder på dansk (pinchar: at spidde). På traditionelle restauranter skal du betale for det antal spid, som ligger på din tallerken, når du er færdig med at spise. Som med tapas er et måltid pinchos allerbedst med en god øl eller et glas vin eller Cava.

Find overnatning nu!

Pinchos stammer fra det nordlige Spanien, og du kan nemt finde en restaurent i Barcelona, som serverer pinchos. Det er dog ikke alle steder, du både finder mad af høj kvalitet, god atmosfære og god service. For at hjælpe dig på vej har vi lavet en liste over de 5 pinchos barer i Barcelona, som vi vil anbefale. Vi vil nemlig gerne sørge for, at du får den bedste mad og de bedste oplevelser på din TUR TIL BARCELONA.

Maitea

Vores første anbefaling er Maitea, som imponerer med en meget catalansk atmosfære og et stort udvalg af pinchos. Her er mange mennesker om aftenen, men atmosfæren er god og serviceniveauet højt. Maitea har da også modtaget TripAdvisors Certificate of Excellence 2013. Helt bestemt en af de bedste pinchos barer i Barcelona.

Blai Tonight

Den lile pub Blai Tonight er et af vores favoritsteder beliggende i hjertet af Poble Sec. Pubben er så populær, at mange gæster er villige til at opgive at få et bord og i stedet nyde deres pinchos stående. Hvis du vil have et bord, bør du komme tidligt på aftenen – fx mellem 19 og 20. Mange af de lokale kommer nemlig først mellem kl. 21 og 23. En af årsagerne til Blai Tonights succes er prisen: deres pinchos koster nemlig kun 1€ stykket!

1881 per Sagardi

Sagardi har en storslået terrasse, hvor du kan sidde og nyde de lækre pinchos. Dette er et af vores favoritsteder på grund af den gode beliggenhed og det enorme udvalg af pinchos. Indretningen i træ og den veludstyrede bar giver er med til at skabe en fabelagtig atmosfære. Sagardi besøges ofte af turister, som kommer forbi efter et besøg i Catedral del Mar. Hos Sagardi får du både hurtig og venlig betjening, og kvaliteten er god.

El Golfo de Bizkaia

Baren Golfo de Bizkaia er en af vores favoritter i bydelen El Born. Baren tilbyder et kreativt udvalg af pinchos, som er fuld af farve og smag. I baren finder du gæster i alle aldre, som alle nyder godt af den positive atmosfære. Serviceniveauet er utrolig højt, og barens medarbejdere gør alt de kan for at give gæsterne en god oplevelse.

Euskal Etxea

Vores sidste anbefaling går til Euskal Etxea. Her har vi at gøre med en traditionel pinchos bar i den ældste bydel af Barcelona i nærheden af PICASSO-MUSEET. Stedet er delt op i to, hvor den ene del er en åben og livlig bar, mens der i den andel del hersker en mere rolig restaurantstemning. Kvalitet og beliggenhed taget i betragtning er priserne overkommelige, da en pincho ikke koster mere end 1,20€.

Vi håber, at du med denne liste i baghånden får den bedst mulige pinchos oplevelse i Barcelona! Hvis du er på udkig efter et sted at overnatte i byen, kan du tage et kig på vores FERIELEJLIGHEDER I BARCELONA.

 

OVERNATNING BARCELONA

SE ALLE

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top