Home / Fritid / Boqueria Market
Boqueria Market

Boqueria Market

Man kan ikke besøge Barcelona, uden at besøge det fantastiske Boqueria Market på La Rambla. Det er et marked fyldt med små stande, hvor man kan købe mad fra alle verdens hjørner.

Markedets oprindelse startede i år 1200, da grise sælgere samlede sig det samme sted. Under denne periode var markedet uden for byen, da der ikke var plads til det i centrum. I 1840 blev der lavet et permanent marked, på samme størrelse som det andet, St. Joseph’s Convent. Siden da har markedet fortsat vokset, og er nu blevet det største mad marked i Europa.

Stedet er bedst at besøge som morgenen, så man kan finde de bedste varer uden der er en masse turister. Der kan være meget trængt og travlt, specielt om lørdagen. Det er naturligvis oplevelsen værd, at opleve den livlige atmosfære blandt de store mængder af mennesker, og flotte farver fra de kullinariske lækkerier.

 

 

For et par år siden, i år 2003 blev Boqueria mad skole lavet , hvor man kunne deltage i madkurser eller workshops omkring madforberedelse og madteknikker. Et perfekt sted for en amatør kok, eller for dem der ønsker at lære et par fif i køkkenet. Se hjemmesiden for flere informationer.

Find overnatning nu!

La Boqueria Market har også mange tapas barer, og bag fiskeafdelingen kan man købe stenovnpizzaer. Man kan finde fødevarer fra hele verden til at tantalise sine sanser med Herunder latinamerikanske kager, italienske delikatesser, græske oliven, frugt smoothies , friskbagt brød og meget mere.

Åbningstider:

Mandag til søndag 08:00 – 20:30

Hvordan kommer man derhen:

Adresse: La Rambla, 100- 1º 08002 Barcelona, Spain

Metro: L3 (Liceu), L1 (Catalunya)

 


Vis større kort

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da culture-da markets-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top