Home / Kultur / Fast Food i Barcelona
Hamburger Fast Food French Fries Barcelona

Fast Food i Barcelona

Det er ikke altid at der er timer nok på en dag, til at se og gøre det man gerne vil i Barcelona. Nogle gange fortrækker man et hurtigt måltid man kan have med på farten, derfor kan fast food være et godt alternativ. Ligesom mange andre steder i verden kan man her finde: MacDonalds, Burger King og Starbucks. Her er nogle forslag til dem, som ønsker noget anderledes.

De to kæder Pans & Company og Bocatta tilbyder en række både kolde og varme sandwiches. Stederne er lokaliseret over alt i byen, og man kan let finde dem i centrum. Det er de oplagte spisesteder, hvis man har travlt, men stadig har lyst til noget godt, til billige priser.

Find overnatning nu!

Wok to Walk

Wok to Walk tilbyder en lynhurtig og lækkert asiatisk ret med tre simple trin.

1) Nudler eller ris  2) Kød, vegetarisk eller fisk 3) sauce.

Det er et meget populært sted, som tilbyder et hurtigt lavet, lækkert måltid. Sand Fast Food i Barcelona!

Kiosko

Dette lille sted serverer de lækreste gourmet burgere, med unikke og kreative tilbehør kombinationer. For dem der ønsker Fast Food med anderledes og friske ingredienser, er Kiosko det helt rigtige sted at besøge. Stedet kan være meget travlt i frokosttiden, så sørg for at komme lidt før eller efter.

Viena

Viena tilbyder burgere, som både er en blanding mellem australsk og catalansk mad. I følge mangel lavet stedet de bedste iberisk skinke baguettes nogensinde! Alle delene er af den højeste kvalitet, og bliver kombineret til en perfekt mundfuld!

Til de Britter, som savner mad hjemmefra – skal man prøve Fish and Chips som ligger på Rambla del Raval. Det er Barcelona’s eneste fish & chip shop hvor man kan få frisk fisk med alt hvad der hører til, inklusiv rørstrømsk ærter. Drikkevarene er endda som derhjemme, som Vimto og Iron Bru.

Hvis du leder efter en lejlighed til dit ophold i Barcelona, så besøg Barcelona-Home for at få vist fantastiske lejligheder.

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da eating-drinking-da restaurants-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top