Home / Kultur / Mad og drikke / En verden af tapas

En verden af tapas

Vi vil nu præsentere en verden af tapas i Barcelona. Derfor anbefaler vi tre fantastiske steder, hvor man kan få et ægte spansk måltid!

Find overnatning nu!

Samsara

Man kan få en fantastisk tapas oplevelse i Barcelona, på denne unikke restaurant, som ikke kan findes andre steder. Restauranten hedder Samsara, og ligger i hjertet af Grácia området. Her sidder man på puder i stedet for stole, og spisebordet er et lavt sofabord i stedet for et spisebord. Stedet er perfekt indrettet med  en blanding af nordafrikansk stil, og traditionelt tapas stil.

Der er mange forskellige tapas retter, hvorfor man får lyst til at komme tilbage for at prøve noget nyt. I blandt alle retterne, kan man vælge en traditionel Patatas Bravas, hvor man i stedet for almindelige kartoffelbåde, får sødekartofler, serveret med pesto sovs. Det lyder måske lidt underligt, men er alt i alt fantastisk!

Man kan også vælge at få mange forskellige slags tapas eller en menu til en meget overkommelig pris i forhold til kvaliteten. I en menu får man forskellige kendte tapas dele til to, til omkring 20€ pr. person. Menuen indholder 7 tapas man selv vælger, 2 desserter og en flaske vin. Man skal huske at spørge om menuen, da der ikke er reklameret med den. Dette er en perfekt kombination af forskellige tapas.

Samsara er et meget populært sted, man skal derfor komme tidligt, eller bestille et bord. Ellers kan man risikerer at stå i kø, før der er et bord frit. Forbered jer på en lækker gastronomisk oplevelse!

Mere Information
Åbningstider:  Mandag – torsdag 08:30 – 01:00  / Fredag – lørdag 07:30  – 02:30 / Søndag 07:30 – 01:00
Telefon: +34 932 85 36 88
Adresse: Carrer Terol 6.
Rute: Metro station Joanic (L4) eller Fontana (L3).

El Rincon del Cava

Udefra er denne restaurant en af  vores favoritter. Indretningen indefra, er dog  ikke så  elegant. På væggene er der hundredvis af fotos af restaurant Gæster, dekoration fra tidligere fødselsdage hænger  fra loftet. Der er forskellige afrikanske, indiske, amerikansk kunstværker på væggene. Ydermere er der to  store tv , som viser spanske sæbeoperaer. Ved første øjekast passer intet sammen her.

Men ved andet øjekast, har denne restaurant en varm og venlig stemning. Man kan få en øl eller en glas Cava for 2€. Alle stor tapas koster 2.8 €, uden tvivl den bedste pris man kan finde i Barcelona! Ydermere er maden virkelig god. Vi anbefaler; gambas, pimientos og descaditos! Med disse konkurrencedygtige priser, betaler man sjældent mere end 10-15€ pr. person, selv med en stor appetit og mange drinks.

Der bliver taget et billede af hver gang, som bliver lagt op på deres Facebook side.

Mere Information
Åbningstider: Mandag – fredag 09:00 – 00:00 / Lørdag 09:00 – 03:00 / Søndag lukket.
Telefon: +34 93 4417031
Adresse: Carrer Blasco de Garay  53,
Rute: Metro station Poble Sec (L3).

Can Eusebio

 Can Eusebio er en tapas bar, som ligger i Poble Sec. Her kan man få mange forskellige slags tapas i en livlige atmosfære og til billige priser. Man kan få en øl for 1€, det samme for patatas bravas med en meget god sovs. De fleste tapas koster ikke mere end 4€, så hvis i er flere kan i spise for under 7€, desserten koster omkring 2€.

Can Eusebio er mest kendt af de lokale. Der er altid mange mennesker, men servicen er god og hurtig.

Mere Information
Åbningstider: Mandag til torsdag 07:00  – 00:00 / Fredag til lørdag 07:00 – 01.30 / Søndag 07:30  – 01:00
Telefon: +34934420307
Adresse: Carrer Vila i Vila 84
Rute:  Metro station Parallel (L2 and L3)

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top