Home / Om Barcelona / Nabolag / Sant Marti Barcelona
Feature

Sant Marti Barcelona

Sant Marti Barcelona er delt op i 10 forskellige små nabolag, hvor de alle er forskellige. Alle deler de alle en industriel fortid, og efter renoveringen – en velstående fremtid .

Dette område var engang kendt som det catalanske manchester, grundet den store industri. Fornyligt har området dog været under en stor renovering. Op til de olympiske lege i 1992, var dette en katalysator for renovering af området. I 2001 blev @22 planagt og udviklet af byrådet, som ville transformere området til det 21’ende århundrede. Formålet var at det skulle tiltrække teknologiske og innovative industrier. I dag er Sant Marti Barcelona et blomstrende områder, som syder af aktivitet.

Find overnatning nu!

Der er mange seværdigheder at se her, som Torre Agbar og de to store shoppecentre Les Glories og Diagonal Mar. Sant Marti Barcelona har også mange grønne områder, hvor man kan slappe af på solrige dage. Ydermere er man også altid tæt på stranden og solbadning. Området har også et fantastisk natteliv, hvor man blandt andet finder Razzmatazz. Langs stranden er der også mange barer og restauranter man kan nyde.

Transport

Sant Marti Barcelona ligger lidt væk fra byens centrum, hvilket også betyder at der ikke er så mange turister. Selvom det er ude for centrum, kan man let komme rundt med offentlig transport, og være i midtbyen på 30 min. Dette betyder, at hvis du beslutter dig for at bo i Sant Marti Barcelona, er det en god base for sightseeing. Der er mange transportforbindelser, som metro L4, busser og toge.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top