Cocktail the Room
Night out at the Room in Barcelona

The Room

The Room er både en cocktailbar, restaurant og natklub, og stedet bør være på toppen af din ”must-see liste” i Barcelona. Stedet ligger perfekt i nærheden af både Barcelonas casino, Hotel Arts og stranden, som er perfekt at besøge enten før eller efter din aften på The Room. Vi anbefaler flere forskellige indkvarteringer nær natklubben. Se vores LEJLIGHEDER I VILA OLÍMPICA for nogle af vores favoritter.

Guest list Barcelona Home

The Room er en fantastisk fusion af tre forskellige elementer: herlig middelhavsinspireret mad, lækre drinks og den bedste house-, R&B- og funkmusik, som vil få dig til at komme tilbage igen og igen. Indretningens blanke og krystalklare design med lilla som den dominerende farve skaber en unik og meget elegant atmosfære. Lilla er jo trods alt kombinationen af rød og blå (den varmeste og koldeste farve), og lilla ses derfor som den ideelle farve. Lilla bliver associeret med fantasi, kreativitet og inspiration, så tag på The Room, hvis du føler dig lidt nede eller bare har brug for gode idéer.

Køkkencheferne på The Room byder på et udvalg af retter, som inkluderer friske salater, pasta og hamburgere. Du kan også få desserter som den berømte italienske Tiramisu eller den mere særprægede catalanske crème brûlée (Crema Catalana) – og det hele til fornuftige priser. Du kan også vælge mellem mange velkendte spanske og internationale tapas som nachos med guacamole og cheddar, sprød kylling og grillstegte rejer. Prøv dem alle og find din favorit!

The Room in Barcelona

Photo credit: theroom.es

GRATIS GÆSTELISTE THE ROOM

RESERVER VIP-BORD PÅ THE ROOM

The Room kan også prale af et enormt udvalg af vine, cocktails og andre drinks. Så vælg et glas champagne eller måske en af The Rooms signaturcocktails, som helt sikkert vil gøre din aften ekstra speciel. Du vil tage dig selv i at drømme om at komme tilbage.

Efter at have nydt en velsmagende middag og et par drinks på The Room, behøver du ikke tage hjem eller finde et andet sted. Fra kl. 23.30-03.00 bliver stedet til en eksklusiv natklub, og The Room garanterer den bedste oplevelse for alle, som elsker god musik. Er du fan af House, R&B eller funk, vil du helt sikkert føle dig hjemme her. Så bare slap af og nyd det!

Restauranten og baren er åben mandag-torsdag samt søndag fra kl. 12.00-02.30. Fredag-lørdag er der åbent fra kl. 12.00-03.00. Glem ikke, at stedet efter kl. 23.30 transformeres til en klub med den bedste musik. Tag dine venner med dig!

Vil du feste hele natten? Se flere NATKLUBBER I BARCELONA.

BARCELONA-HOME GÆSTELISTE Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger den fastsatte dresscode eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode? ♀ Kvinder: Noget tight og sexet ♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

GRATIS GÆSTELISTE THE ROOM

RESERVER VIP-BORD PÅ THE ROOM 

Foto af: theroom.es

OVERNATNING BARCELONA 

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top