Home / Fritid / Shoko Barcelona
Shoko Barcelona

Shoko Barcelona

Shoko Barcelona är inte bara att väldigt bra klubb, utan är även en fantastisk bra restaurant lokaliserad vid stranden Barceloneta i Barcelona.

Restaurangen erbjuder god medelhavsmat kombinerat med en vacker utsikt vilket automatiskt gör matupplevelsen bättre!

Den brasilianska kocken bidrar med sin karisma och karaktär för att förstärka köket. Denna självlärda kock har jobbat på de bästa strandklubbarna i Barcelona, Ibiza och Formentera sedan 2004 och det är även han som rör runt i grytorna på Shoko. Ett citat från kocken: ”mitt kök är alltid det mest ärliga, för att min kärlek till mat är mitt livs kärlek..”- Gabriel Conti. Detta citat enskilt gör att Shoko är värt ett besök!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Som nämnt tidigare är Shoko ett ställe med många olika erbjudanden! Om du känner för att planera en fest, kanske för din födelsedag eller för någon annan kan Shoko ordna det för dig. Festerna inkluderar VIP service från deras professionella personal. Varje event är utfört med största dedikation och uppmärksamhet gentemot deras klienter önskemål vilket gör varje event till en succé. Shoko Barcelona håller i alla möjliga typer av event så att du har möjligheten att genomföra just den festen som du alltid har drömt om. Shoko håller och erbjuder följande typer av event:

  • Privata fester med VIP service
  • Produkt presentationer
  • M

    odevisningar

  • Gala middagar

  • Nationella och internationella filmpremiärer

Shoko förser sina gäster med ett galet party ända in på småtimmarna. En av de bästa sakerna med Shoko är att klubben är lokaliserad på stranden, och de har till och med ett utomhus område där du kan ta det lugnt eller beställa en drink. Även inredningen i klubben är helt fantastisk, det är asiatiskt inspirerat och lokalen är inredd med långa bambuträd och trägolv. När du väl kommer in klubben kommer du att se att lokalen är väldigt stor och är fylld av glada dansande människor.

shazmondayshoko

Gratis gästlista Shoko>  

VIP bordsreservation Shoko> 

Varje vecka hostar Shoko olika fester och events, där du även har chansen till att skriva upp dig på VIP listan. Kvällarna på Shoko är kända för deras originalitet till dess olika teman, vilket har gjort klubben till bästa stället för att ha efterfester efter konserter av världsartister som: Madonna, Elton John, Cold Play, The Killers, Depeche Mode, Lady Gaga med flera. Det även bästa stället för att ha event för stora märken som Bread & Butter, 080 fashion, Ed Hardy och de har även hållt i nationella och internationella filmpremiärer av filmer som Paranormal activity, The Hangover, Jackass, REC med flera.

Så om du är sugen på att gå och äta på en vacker restaurang med fin omgivning, eller är sugen på att anordna ett event för ny nystartad klädkedja, eller varför inte bara festa loss och dansa en hel natt med stranden som ditt dansgolv? Gör då dig själv en tjänst och gå till Shoko!

Om du letar efter en lägenhet medan du är i Barcelona gå då in på vår hemsida Barcelona-Home och ta del av våra fantastiska erbjudanden!

Information

Adress: Passeig Marítim, 36, 08003 Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: 12:00-06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Shoko>  

VIP bordsreservation Shoko> 

Accommodation Barcelona

View all

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv restaurants-sv-2 service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top