Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Parken Joan Miró – mellem natur og kultur
Parc de Joan Miro

Parken Joan Miró – mellem natur og kultur

Parken Joan Miró ligger i hjertet af bydelen Eixample i Barcelona. Parken ligger nær PLAÇA D’ESPANYA, og den er det bedste sted til afslapning efter sightseeing eller shopping i de nærliggende gader. Joan Miró parken er værdsat i det travle område af Barcelona, hvor det er svært at finde steder at tage et hvil og slappe af.

Parken blev indviet i 1983 og er dedikeret til Joan Miró, en berømt artist fra Barcelona. I parken kan alle finde en måde at slappe af på og nyde naturen.

Find overnatning nu!

Natur i hjertet af parken

Parken er blevet indrettet med store områder, hvor du kan gå tur under træerne og føle dig vildfaren i naturen, mens du glemmer alt om resten af byen. Overalt i parken finder du gangstier omgivet af palmer. Det giver en følelse af ro, og eftersom parken er ret stor, kan du nemt udforske den i lang tid, mens du får slappet af. Hvis du har brug for et hvil, er der områder i parken, hvor du kan sætte dig og nyde naturen.

Dona I Ocell – den vigtigste skulptur

Parken er dedikeret til Joan Miró, og for at vise hvilket geni artisten var, er en af hans mest berømte skulpturer placeret i hjertet af parken. Skulpturen hedder Dona I Ocell – ”kvinden og fuglen”. Med sine 22 meter i højden er det et fantastisk stykke kunsthåndværk! Skulpturen, som er lavet af keramisk mosaik, blev færdiggjort i 1983, og det er den sidste, Miró lavede.

Mange sportsfaciliteter

I et hjørne af parken finder du sportsfaciliteter til fri afbenyttelse. Der er blandt andet rigtige basketballbaner samt bordtennisborde. Alt i alt er der rig mulighed for at DYRKE MOTION i et skønt grønt område.

Et sted for familier

Familier er mere end velkomne i parken. Der er blandt andet indrettet et SPECIELT OMRÅDE FOR BØRN med rutsjebaner og andre aktiviteter. Her er også et område til forældrene, hvorfra der kan holdes øje med børnene i legeområdet.

Praktisk information

  • Adresse: Carrer d’Aragó, 2, Barcelona
  • Telefon: +34 807 11 77 00
  • How to come: Stop Rocafort L1, Stop Tarragona L3
  • Pris: Gratis
  • Åbningstid: 10.00 til mørkets frembrud
  • Dyr: Tilladt

 

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da about-barcelona-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top