Home / Index / Clubs / Shoko Barcelona
Shoko Barcelona

Shoko Barcelona

Shoko Barcelona is niet alleen een geweldige club, maar heeft ook een fantastisch restaurant gelegen aan het strand van Barceloneta .

Het restaurant bied meerdere Mediteraanse gerechten, gecombineerd met het prachtige uitzicht maakt het eten automatisch nog beter!

De Brasliaanse chef brengt zijn kunsten en karakter mee in zijn keuken. De chef dat werkt en heeft gewerkt in clubs in Barcelona, Ibiza en Formentera is sinds 2004 in dienst van Shoko. De quote van de chef is “May my kitchen always be the most sincere, my love for food is the love of my life..” Deze gezegde zegt genoeg om Shoke te bezoeken!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Shoko is een club dat veel kan bieden! Als u een feest wilt plannen of misschien een verjaardagsfeest. Shoko kan het waar maken. De feesten inclusief  VIP service van onze prof staff. Elk evenement krijgt de volle aandacht om het feest tot een succes te maken samen met de wenste van onze gasten. Shoko Barcelona organiseert meerdere feesten en evenementen, dus u heeft altijd een ruime keuzen zoals:

  • Private parties with VIP service.
  • Product presentations.
  • Fashion runways.
  • Galla dinners
  • National and international movie premieres.

Shoko bied te gekke feesten aan de hele nacht door tot de zon opkomt. Het geweldige aan Shoko is dat het aan het strand ligt, en dat u naar buiten kunt in een area waar u kunt blijven genieten van uw drankjes en hapjes en tegelijk chillen buiten. De aankleding in Shoko is absoluut uitmuntend, met dikke bamboo stokken en een houten vloer, eenmaal binnen is het gigantisch groot met een geweldige sfeer van dansende mensen. 

shazmondayshoko

 

FREE GUESTLIST SHOKO

VIP TABLE RESERVATIONS SHOKO

Door de weeks organiseert Shoko verschillende feesten en evenementen, waar u gebruik van kunt maken als je zich inschrijft op de VIP list. De nacht in Shoko is fantastisch, met thema feesten en after parties van concerten zoals de concerten van Madonna, Elton John, Cold Play, The Killers, Depeche Mode, Lady Gaga en vele anderen en grote evenementen zoals Bread&Butter, 080 fashion, Ed Hardy en ook van internationale film premieres van Paranormal Activity, TheHangover, Jackass, REC en vele anderen.

Dus als u lekker dinner wilt of van plan bent om een groot feest te geven of bij te wonen, Shoko is the place to be! “We will see you at the dance floor!”

Als u een appartement zoekt voor uw verblijf in Barcelona, Ga naar Barcelona-Home  voor de beste aanbiedingen!

Informatie

Adres: Passeig Marítim, 36, 08003 Barcelona,
Prijs: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home.
Openingstijden: 12:00 tot 06:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

 

FREE GUESTLIST SHOKO

VIP TABLE RESERVATIONS SHOKO 

Accommodation in Barcelona

Accommodation Barcelona

View all

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index restaurants-index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven