CDLC
CDLC, club and restaurant. Spain.

CDLC

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) er et af Barcelonas mest elskede feststeder ved stranden. Om dagen fungerer stedet som en restaurant, hvorefter det om aftenen og natten bliver til en lounge club. Interiøret er en blanding af forskellige stilarter som orientalsk og futuristisk samt vintageelementer som majestætiske lysekroner. Stedets motto er: ”Det er kun på CDLC, at du kommer til at se, hvad der sker på CDLC”. Bliv skrevet på gæstelisten og oplev det hele selv!

Guest list Barcelona Home

Kom og vær med til en aften på CDLC

CDLC ligger på den berømte Passeig Maritim ved Barcelonas olympiske havn nær mange af vores LEJLIGHEDER I VILA OLÍMPICA. Grundet den korte afstand til STRANDEN BARCELONETA er det ikke overraskende, at den olympiske havn er et af de mest besøgte steder i byen. Bydelen blev oprindeligt skabt til afholdelsen af sejlsportskonkurrencerne ved sommer-OL i 1992. Siden da er det blevet et af de mest populære festområder i Barcelona.

Den helt rigtige placering på stranden gør, at du på CDLC kan spise både inde og ude med en imponerende udsigt over Middelhavet. Restauranten tilbyder lækre fusionsretter fra det sydøstasiatiske, mellemøstlige og indiske køkken med en unikt touch af Middelhavet. Nogle af favoritterne er deres mellemøstlige tapas, tempura sushiruller, kaviar samt rejetatar. Du kan også vælge den helt specielle menu, hvor du kommer på en rejse gennem en velsmagende 5-retters menu med en fusion af øst og vest. Det er værd at nævne, at denne menu også indeholder flere forskellige vegetariske og glutenfri retter.

Efter et udsøgt måltid i restauranten er aftenen langt fra slut! Loungebaren og natklubben inviterer nu til en stilfuld fest, hvor aftenens DJs tiltrækker et stort publikum. Der bliver oftest spillet elektronisk musik, men der er plads til alle typer musik, da klubben altid er på udkig efter de nyeste trends inden for dancemusik.

CDLC restaurant
Photo credit: midnightcouture.de

GRATIS GÆSTELISTE CDLC

RESERVER VIP-BORD PÅ CDLC

Den mest komfortable måde at nyde CDLC på er ved at tage at tage en slapper i en af Bali loungesengene. Sengene er stillet op i private områder, hvor du har personalets fulde opmærksomhed, mens du nyder en bid mad og lidt at drikke eller blot den rolige atmosfære. På terrassen kan du enten sidde ved et bord eller i en af de behagelige senge og dermed gøre havet og solen til en del af dit måltid. I den sidste sektion finder du marokkanske borde og en helt unik atmosfære, som er kombineret med de mest sensuelle detaljer fra marokkansk boligindretning.

CDLC hævdes at være den fineste natklub i Spanien og en af de bedste i verden – og med god grund. Stedet byder på vidunderlig mad og lækre drinks i den stilfulde restaurant, og du kan blære dig med dine bedste trin på klubbens dansegulv, som holdes i gang af de bedste DJ beats. Fra enten terrassen eller bygningens vinduer er Middelhavet altid synligt – noget der glæder stedets gæster, og som virkelig får dig i feriestemning. Personalet er fantastisk, og alle medarbejdere er med til at skabe den behagelige atmosfære, som gør CDLC værd at besøge og komme tilbage til.

Information

Adresse: Passeig Marítim de la Barceloneta 32, 08003 Barcelona
Pris: Gratis hvis du er skrevet på Barcelona-Homes gæsteliste
Åbningstid: 12:00-04:00

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger dresscoden eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode:

♀ Kvinder: Elegant (høje hæle og kjole)

♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

*Vær der 30 min. før gæstelisten lukker, så du er sikker på at komme til tiden.

GRATIS GÆSTELISTE CDLC

RESERVER VIP-BORD CDLC

Photo credit: barcelona.b-guided.com

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top