Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / De 5 bedste villaer i Barcelona
5 Best villas in Barcelona

De 5 bedste villaer i Barcelona

Du har lige booket dit fly til Barcelona, og du leder efter et fredfyldt sted at bo. Glemt alt om hoteller! I en af vores eksklusive villaer i Barcelona finder du nemt den luksus og det privatliv, du drømmer om. Barcelona er en fantastisk by beliggende mellem havet og bjergene. Du finder både grønne parker og storbystemning såvel som mange lokale traditioner. Når du bevæger dig fra ÉT NABOLAG TIL ET ANDET, vil du have følelsen af, at du rejser til et nyt sted hver gang. For at hjælpe dig på vej til den bedste ferievilla, har vi lavet en liste over de 5 BEDSTE VILLAER I BARCELONA.

Find overnatning nu!

MODERNISTISK HUS MED HAVE, TERRASSE OG EGEN POOL

Fra 345€/nat

MODERNIST HOUSE WITH GARDEN, TERRACE, PRIVATE POOL

Har du planer om at tilbringe din ferie i en drømmebolig? Så behøver du ikke at lede mere. En enorm have fuldt udstyret med swimmingpool, grillområde og strandliggestole. Når du går indenfor, vil du blive begejstret over de stilfulde møbler og glamourøse detaljer.

License : HUTB-008631

Dansk Danish

HUS MED POOL OG HAVE TÆT PÅ PARK GÜELL

Fra 263€/nat

HOUSE WITH POOL AND GARDEN CLOSE TO PARC GÜELL

Vintage er altid et godt valg. Denne vidunderlige villa er indrettet med træmøbler og antikviteter, og den ligger i bydelen GRACIA. Her kan du gå på sightseeing og nyde den betagende udsigt over bjergene og havet. Og i mellemtiden kan du nemt komme til Park Güell.

License : HUTB-006735

Dansk Danish

HUS MED HAVE OG SVIMMINGPOOL

Fra 130€/nat

HOUSE WITH GARDEN AND SWIMMING POOL

Nyd Barcelona i dette fantastiske luksushjem! Huset ligger i et roligt boligområde i bydelen SANTS-MONTJUÏC tæt på Fira og Palau Sant Jordi. Huset har en stor privat have, grill og egen pool. Det er et super godt valg for store grupper, som gerne vil have lidt privatliv i et fantastisk hus, hvor der kan solbades i stilheden fra MONTJUIC.

License : HUTB-009161

Dansk Danish

LUKSUSHUS MED POOL OG JACUZZI I BARCELONA

Fra 953€/nat

LUXURY HOUSE WITH POOL AND JACUZZI IN BARCELONA

Hvis du gerne vil bo i et fredfyldt og roligt område, er denne elegante villa det perfekte valg for dig. Den ligger i bydelen HORTA-GUINARDÓ, et eksklusivt boligområde, og villaen har alt et komfortabelt ophold kræver: terrasser, pool, jacuzzi og haver. Huset er en nyklassicistisk bygning i fantastisk stil med moderne badeværelser og særligt udvalgte antikviteter kombineret med moderne møbler.

License : HUTB-001101

Dansk Danish

LUKSURIØS FAMILIEVILLA MED POOL TIL LEJE I BARCELONA

Fra 228€/nat

LUXURIOUS FAMILY HOME WITH POOL TO RENT IN BARCELONA

Hvis du er vild med bjerge, er denne villa i Barcelona det bedste valg. Den ligger i området SANTS-MONTJUIC i nærheden af Montjuic park. I parken kan du tage en løbetur, gå en tur eller bare udforske naturen. Du vil også blive overrasket over husets indretning. Træmøbler kombineret med farverige elementer skaber en følelse af boheme i det 21. århundrede – blot med teknologiske hjælpemidler.

License : HUTB-004926

Dansk Danish

OVERNATNING I BARCELONA

view more apartments danski danish

Map

Enregistrer

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top