Home / Service i Barcelona / Klubber / Natklubben Pacha
Pacha Club
Pacha club, Barcelona. Spain.

Natklubben Pacha

Natklubben Pacha, som ligger på strandpromenaden ved Barceloneta, er det perfekte sted til din næste uforglemmelige fest. Pacha er et af de ældste og mest genkendelige brands i natklubverdenen. Brandet startede på Ibiza, men i dag finder du Pacha over hele verden – blandt andet i Barcelona. Hvis du er på weekendtur og leder efter overnatning nær klubben, anbefaler vi en af vores PACHA LEJLIGHEDER I BARCELONA.

Guest list Barcelona Home

Pacha har en ekstraordinær og moderne indretning, som er udtænkt af Pacha Groups eget designhold – heriblandt designeren Pepe López del Hoyo. Du kan kende stilen på kombinationen af hvide toner, den livlige røde farve og de runde kanter, som skaber den futuristiske atmosfære kendt fra natklubber på Ibiza. Den moderne og elegante atmosfære gør dig afslappet og lader dig for en stund slippe væk fra dagligdagens rutiner.

Pacha barPhoto credit: pachabarcelona.es

GRATIS GÆSTELISTE PACHA

RESERVER VIP-BORD PÅ PACHA

Mens du nyder klubbens fede atmosfære, kan du fordybe dig i de forskellige musikalske stilarter, som bliver spillet alle ugens dage. På scenen kan du opleve de bedste nationale og internationale DJs og kunstnere. Klubben afholder forskellige events hver uge, og du kan nemt bestille billetter online. Fede remix, det bedste lysanlæg og en FANTASTISK COCKTAILBAR bidrager til en fantastisk oplevelse hos Pacha.

Restaurant på Pacha

Pacha er dog meget mere end bare et dansested. Klubben har også en restaurant med terrasse, hvor der er fantastisk udsigt over Middelhavet. På menuen finder du både orientalske retter og middelhavsretter, som bliver styret af køkkenchefen Emilio Gutierrez. Hvad er bedre end at smage mad fra forskellige kulturer, mens du sidder i en komfortabel sofa og nyder den milde havbrise? Kom ved solnedgang for den mest fantastiske oplevelse.

Pacha holder åbent hver dag fra kl. 12-05. Der er gratis entré til natklubben indtil kl. 01. Du kan også få gratis entré ved at skrive dig op på en GÆSTELISTE. Efter kl. 01.00 koster det 15€ at komme ind, hvilket inkluderer en enkelt drink.

Hvis du vil have mere privatliv, men stadig nyde den fede musik fra de forskellige DJs, kan du BOOKE ET VIP-BORD.

Hvis du vil finde overnatning i området, anbefaler vi vores LEJLIGHEDER I VILA OLIMPICA.

Adresse:

Passeig Marítim 38, Barceloneta, 08003 Barcelona.

Husk at sig, at du er på Barcelona-Homes gæsteliste.

Vær opmærksom på, at klubben har ret til at nægte dig adgang, hvis du ikke følger den fastsatte dresscode eller andre af stedets regler.

✔ Dresscode? ♀ Kvinder: Tight og sexet ♂ Mænd: Skjorte og sko (ingen sportssko eller t-shirt)

*Husk at du skal være der 30 min. før, så du er sikker på at komme til tiden.

GRATIS GÆSTELISTE PACHA

RESERVER VIP-BORD PÅ PACHA

Photo credit: pachabarcelona.es

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top