Home / Fritid / Santa Caterina Markedet
Feature

Santa Caterina Markedet

I 1848 åbnede Santa Caterina markedet, og var det første tildækket marked i Barcelona. Markedet er fornyligt blevet renoveret med et moderne design, men stadig med et præg af et traditionelt catalansk marked. Det farverige bølgende tag er designet af arkitekten Enric Miralles og Benedetta Tagliabue. Det ekstraordinære nye tag består af 325,000 keramiske stykker i mere end 60 farver, som alle symbolisere de mange farverige frugter og grøntsager.

Find overnatning nu!

Santa Caterina markedet ligger ved La Ribera området, tæt på Picasso museet i El Born. Der er en tapas bar og en restaurant ved indgangen, og et supermarked bagved. Der er mere end 100 boder, som sælger frugt og grønt, fisk, kød, brød, kager og alt andet man kan have brug for.

Her finder man også en af de bedste restauranter i Barcelona. Cuines Santa-Caterina, som tilbyder fire forskellige køkkener: Asiatisk, middelhavs, italiensk og vegetarisk. Priserne er overkommelige, men det kan betale sig at komme i god tid, da det er meget populært og hurtigt bliver fyldt. Der er også mange små museer, som viser Santa Caterina markedet’s historie, og arkæologiske rester, som blev fundet under renoveringen.

Bygningen i sig selv er et besøg værd, men husk at gå indenfor og så en sand følelse af Santa Caterina Markedet.

Åbningstider:

Mandag 07:30 – 14:00

Torsdag, onsdag og lørdag 07:30 – 15:30

Tirsdag og fredag 07:30- 20:30

Hvordan kommer man derhen:

Metro: L4 (Jaume I)

Bus: 17, 19, 40, 45

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da markets-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top