Home / Andre oplysninger / Slip for bagage med No-Luggage
NoLuggage12-620x330

Slip for bagage med No-Luggage

Har du oplevet, hvor besværligt det er at slæbe din tunge bagage til lufthavnen? Vil du nyde din sidste dag i BARCELONA uden at skulle slæbe rundt på kufferter og være bekymret for, om dine ejendele bliver stjålet? Det nye koncept NO-LUGGAGE giver dig mulighed for at nyde en dag helt uden den byrde. Konceptet er en behagelig og praktisk service, som vil gøre dig i godt humør og gøre din sidste dag i byen bedst mulig!

 

Find overnatning nu!

Hvordan fungerer det?

1. step:

  • Metode 1: Kontakt enten receptionen på dit hotel eller BARCELONA-HOME og gør opmærksom på, at du gerne vil benytte dig af No-Luggage.
  •  Metode 2: Reserver på NO-LUGGAGES HJEMMESIDE med din PC, tablet eller smartphone.

2. step:

  • Metode 1: Aflever din bagage i receptionen på hotellet. Her vil bagagen blive hentet af personale fra No-Luggage inden for det aftalte tidsrum.
  • Metode 2: Hvis du bor i en af vores lejligheder, vil din bagage blive hentet af personale fra No-Luggage direkte på adressen inden for det aftalte tidsrum.
FOR DIN BAGAGES SIKKERHED SKAL DU SØRGE FOR AT SE PERSONALETS OFFICIELT ANERKENDTE ID!

3. step:

Slap af og nyd dagen uden at slæbe eller bekymre dig om din bagage, tasker og kufferter. Det er den perfekte service, hvis du skal bruge din sidste dag i Barcelona på SHOPPING eller forretningsmøder.

4. step:

Når du ankommer til lufthavnen, skal du blot gå til det aftalte afhentningssted og derefter aflevere din bagage ved skranken, som du plejer. Herefter kan du igen slappe af!

4 grunde til at bruge denne service

1. Det er komfortabelt

Du skal ikke bekymre dig om din bagage, når først du er tjekket ud af dit hotel eller lejlighed. Nyd din dag uden bagage og hent den derefter i lufthavnen og gå til check-in.

2. Det er sikkert

Virksomheden benytter et sikkert og troværdigt system. Din bagage bliver forseglet samt registreret med en kode og udstyret med GPS-tracker. Det er det samme system, som banker benytter til transporten af pengeposer. Din bagage er også forsikret op til en værdi af 3.000€.

3. Det er effektivt

Din bagage er højst sandsynligt meget vigtig, når du rejser uden for dit hjemland. No-Luggage garanterer de højeste standarder inden for kvalitet og professionalisme.

4. Det er økonomisk

Konceptet er udviklet for rejsende, som ønsker et godt og behageligt ophold i Barcelona. Du vil ikke kun nyde bekvemmeligheden ved at opleve byen uden bagage, men også spare både tid og penge, fordi du ikke behøver at tage tilbage til hotellet eller lejligheden efter din bagage.

Kontakt

  • Adresse: C/ de la Selva, 18 Poligono MAS BLEU – Aeropuerto – 08820 – BARCELONA
  • Telefon: +34 933 789 911
  • E-mail: hola@no-luggage.com

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

other-information-da hvad-er-nyt service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top