Home / Kulturen / Äta och dricka / Restauranger i Barcelona
Beauitful restaurant view in Barcelona

Restauranger i Barcelona

Du kan hitta restauranger i Barcelona som serverar god mat runt varje hörn från alla typer av rätter som katalanska, italienska, galiciska, japanska, vietnamesiska och mycket mer. Du kan frossa och gris på exceptionella producerar och kittlande måltider prisvärda för strax under € 20 per huvud. Här finns en handfull bra restauranger värda att kolla upp under din vistelse här.

 

Hitta ditt boende nu!

Petra 

Petra ligger i det vackra området El Born på Carrer dels Sombrerers. Petra erbjuder bra valuta för pengarna i en otroligt charmig och mysig inredning. Varje dag finner du en ny meny för lunch som inkluderar kreativa och läckra rätter. De vrider och vänder på moderna samt traditionella katalanska rätter och medelhavsmat. Detta är en populär plats för middag så se till att boka bord på helgerna.

Can Culleretes

Denna historiska restaurangen ligger utanför La Rambla på Carrer Quintana och grundades 1786. Om du vill prova några traditionella katalanska recept är detta den rätta restaurangen att besöka. De erbjuder stor variation av traditionell mat i ett charmigt och pittoreskt rum med träinredning som får dig att känna som att du klivit tillbaka i tiden. Den har en djupt rotad historia där många katalanska konstnärer och författare älskar att äta. Parrillada de pescado y marisco är ett måste som består av färska skaldjur och till efterrätt crema catalana eller den choklad rika fonden.

Cuines Santa Caterina

Beläget i Santa Caterina marknaden, om du känner dig lite hungrig efter att ha passerat genom alla färskvaror och inte kan vänta tills du kommit hem, bör du gå direkt till Cuines Santa Caterina. Det finns fyra olika matgenrer att pröva på – traditionella katalanska, japanska, italienska och vegetariska rätter och alla till ett rimligt pris. I baren kan du också äta frukost eller njuta av några tapas.

 

Granja Mabel

Beläget nära Arc de Triomf och Barcelona-Nord busstation. Detta udda men moderna familjeföretag erbjuder en mängd olika internationella och traditionella livsmedel och är ett bra ställe att besöka för lunch. De erbjuder en spektakulär meny som ändras dagligen för under € 10

Perbacco! 

Denna intima restaurang som ligger på huvudgatan Avinguda Diagonal nära Verdaguer tunnelbanestation, innehåller några klassiska italienska pastarätter och gudomlig pizza med stora toppings. Vi rekommenderar att du prova specials pizzor med fantastiska kombinationer av kött, fisk, såser, örter och ostar. De erbjuder absolut de bästa inom italiensk mat och massor av det också!

Zaatar Vegetariano

Denna vegetariska och vegan restaurangen serverar stora Mellanöstern rätter med en Medelhavsområdes twist. Den har en ekologisk grundsyn och tar en hållbar strategi inte bara i maten utan i hela verksamheten. Det är också känt för sina färska fruktjuicer från vilken du kan välja din egna kombination. Även den mest angelägna köttätaren kan inte kan låta bli att vara nöjd efter att ha ätit en måltid här.

Och för något riktigt speciellt för middag ;


Fonda Gaig 

Fonda Gaig erbjuder en modern känsla av det katalanska köket, allt serveras i en elegant och utsökt presentation. De är väl kända för sin goda mat och  det perfekta alternativet för att fira ett speciellt tillfälle i Barcelona. Det är en god idé att boka i förväg eftersom de är oerhört populära.

Om du är ute efter utsökta måltider med garanterad god service och ett minne för livet så är alla dessa restauranger några av de fantastiska matutbuden som erbjuds i Barcelona !
Glöm ej att besöka oss på Barcelona-Home för stora lägenheter samt olika boende alternativ!

 

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka kultur-sv restaurants-sv-2 service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top