Home / Om Barcelona / Taxaer i Barcelona
Taxi service in front of the W hotel

Taxaer i Barcelona

Taxaer i Barcelona er en anden let måde at finde rundt i byen på. Taxaerne er så lette at få øje på, med deres gule og sorte farver. Taxerne kan findes på alle tidpunkter af døgnet, hele året rundt i Barcelona.

Selvom det ikke altid er det bedste måde at komme rundt i byens centrum på grundet de mange gågader, kan det alligevel gøres til billige penge, hvis man gerne vil rundt i byen. Det er specielt smart hvis man har en tung kuffert med, og gerne vil hurtigt til lufthavnen.

Hvis taxaen er fri vil der være grønt lys i toppen, og på skiltet vil der stå: lliure/libre (fri.) Mindste prisen for en taxa i Barcelona er 2,05€,og 15 min. koster omkring 15€. Prisen er meget afhængig af af hvilket tidspunkt det er på døgnet, og om det er weekend eller helligdag. Hvis du rejser lufthaven, skal du også betale for din bagage. Der er også et beløb hvis du stopper på vej til lufthavnen. Man kan finde mere detaljeret information om priser på hjemmesiden; Metropolitan Insitute for Taxis 

Alle taxaer har generelt plads til 4 personer, men man kan bede om en stor taxa. I lufthaven er der personale der kan hjælpe dig med at finde en taxa der passer dig. Fra lufthavnen til centrum koster en taxa ca. 25-30€, og tager ca. 30 min, afhængigt f trafikken.

Nogle taxaer i Barcelona tager i mod kreditkort, men de fleste tager kun kontanter og kan veksle op til 20€.
Ydermere er der også handicapvenlige taxaer. Klik her for mere information. 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-da transfers-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top