Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Labyrint Parken i Barcelona
park labyrinth view feature

Labyrint Parken i Barcelona

Labyrint parken i Barcelona, er placeret i den nordlige del af byen i Horta-Guinardo. Denne park betragtes som at være den ældste park i Barcelona, og er kendt for at være Barcelona’s svar på Granada Alhambra, hvilket er en overdådig royal grund med fine blomster og springvand. For at bevare skønheden ved Labyrinth Park, må kun 750 personer dagligt besøge parken.

Find din overnatning nu!

 

Historien om Park Labyrinth

Parken blev bygget i 1791 , og det er en af ​​de resterende dele af ​​de ekstravagante spanske monark i Catalunya . Det blev bygget af Marquis og ejendomsretten tilhører – Joan Antoni Desvalls af d’ Ardena . Parken har mange spor af den fredelige livsstil af Marquis, eksempelvis et monument, som er bygget til at rumme en fantastisk aften tilbragt i selskab med kongens nevø og brud.

Parken blev delt til to haver, den gamle have som er mere neoklassisk stil og den yngre have, som er mere romantisk.

Labyrinten

Inde i den neoklassisk have er der en 820 yard lange labyrint , som gav navn til parken. Lige i midten af ​​parken er  der placeret en statue af Eros , kærlighedens gud . Over labyrint er to store pavilloner med statuer af Danae og Ariadne og ved siden af er trappen, som  fører op til havens højeste punkt, hvor der står en statue af Dionysos, gud  af vin. Efter trappen er der en anden pavillon, som er dedikeret til Muse og bag denne bygning er der en smuk stor dam.

Labyrinten dækker over 18 hektar , hvor vand anses for at være det vigtigste element . Vandet  ses i forskellige former, såsom vandløb, vandfald, damme og kanaler, der alle løber ned til den naturlige dam i skoven på grænsen af parken . Labyrinth Park består af mauriske buer og græske guder , haven fremviser også en eklektisk strejf af arabisk , middelhavet, neoklassisk og romantiske stil .

Hvis du bor i nærheden af parken, så gå ikke glip af muligheden for at opleve denne eventyrlige park.

 

 

Den romantiske have

Den romantiske og klassiske del af haven går tilbage til 1800-tallet og har tusindvis af blomster, der er  dækket af skyggen af ​​mange store træer . Her finder du et vandfald og en romantisk kanal . Denne romantiske have er utrolig smuk ; Men betyder det ikke at den skaber den samme følelse  som den neoklassisk have .

I denne del vil du også finde en charmede kanal med ænder, svaner og en lille bro. Kanalen var en del af det opfindsomme system for kunstvanding installeret i 1853 , der forbinder til vandfaldet , springvand , damme og vandløb i et kredsløb , så vandet ikke går til spilde .

Dette bruges til sociale sammenkomster , og er inspireret af græsk og romersk mytologi . Dette anses for at være det mest tankevækkende og isoleret område af parken, måske det bedste sted for par  eller enhver, der er på udkig efter en smule privatliv.


Se større kort

 

Praktisk Information

  • Addresse: Passeig dels Castanyers, 1, 08035 Barcelona Telefon: 934 28 39 34
  • Transport: Metro station Mundet (L3).  Buses 27, 60, 73 or 76. Parken er 5 min. gang fra metroen.
  • Pris:  €2.17. søndage og onsdage er gratis.  Guidede ture koster 1.80€ ekstra.
  • Åbningstider: åben 7 dage om ugen,  Januar til Februar: 10 – 18 Marts: 10 – 19.  April 10 – 20   Maj -September : 10  – 21 October  10 – 19  November-December:  10 – 20

 

 

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top