Home / Kultur / MNAC
Museu Nacional d'art de Catalunya in Barcelona

MNAC

Historie

MNAC (Museum National d’Art de Catalunya)  består af utrolige kollektioner fra catalansk kunst, som er mere end 1000 år gamle fra den romerske periode, til midten af de 20’ende århundrede. Dette sted er et must-see for dem, der ønsker at lære mere om den catalanske historie.

Museet åbnede i 1880 og kunstsamlingen er nu steget til over 250.000 værker. I 1990 blev det erklæret et national museum, da der blev samlet værker fra to museer (et fra den romsker og gotiske periode, og et andet med værker fra det 19’ende og 20’ende århundrede) Museet har mange værker fra kendte kunstnere som: Picasso, Gaudi og Dalí.

 

MNAC ligger i den flotte bygning på Montjuic bjerget, hvor man også kan se det magiske springvand  hver weekend. Indenfor bliver du taget på en tur gennem catalansk historie gennem de mange kunstværker.  Et af hovedpunkterne er den romerske kollektion, hvor der er kalkmalerier fra oprindelige kirker. Den moderne kollektion indebærer skulpturer og fotografier fra kunstnere, inklusiv Gaudi,som er kendt i hele Barcelona for hans modernistiske arkitektur.

Der er en masse ting at se, så sørg for at give dig selv tid nok til at nyde oplevelsen.

Find overnatning nu!

Åbningstider:

Mandag – lukket

Tirsdag – søndag : 10 – 18(indtil kl. 20 i sommermånederne)

Søndag og helligdage: 10 – 15

Priser:

Voksne € 12 (gyldig i to dage)

Pensionister får  30% rabat

Gratis for børn under 16 år

Indgangen er gratis hver lørdag efter kl. 15 og den første søndag i hver måned.

Hvordan kommer man derhen:

Adresse: Palau Nacional Parc de Montjuïc, s/n, 08038 Barcelona, Spain. FraPlaça Espanya skal man gå til Avinguida Maria Cristina, og derfra kan man se museet, forenden af rulletrapperne.

Metro: L1, L3 (Plaça Espanya)

Bus: 150, 13, 55

FGC: L8, S33, S4, S8, R5, R50, R6, R60

Se hjemmesiden for mere information

 


Se større kort

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top