Home / Om Barcelona / Den bästa motorsportbutiken i Barcelona
Den bästa motorsportbutiken i Barcelona Barcelona-Home

Den bästa motorsportbutiken i Barcelona

AFB Motorsport är ett internationellt företag beläget i Barcelona som säljer en mängd olika kläder, utrustning och memorabilia associerade med motorsportvärlden. AFB grundades 2008 och har etablerat sig som den främsta leverantören av motorsportutrustning i Spanien och ett av de ledande motorsportmärkena i världen. Oavsett om du är en professionell racerförare eller precis har börjat köra kart, har AFB Motorsport allt du behöver för att uppnå dina motorsportmål.

Historia

The Best Motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

AFB Motorsport-projektet började 2008 som en butik dedikerad till att hjälpa förare på alla nivåer. Sedan öppningen 2008, har försett Spanien med det bästa urvalet av tävlingshjälmar och blivit huvudleverantören.

AFB Motorsport har mer än 10 års erfarenhet av kommersialisering och distribution av produkter från bilvärlden. Det har också partnerskap med några av de ledande märkena inom motorsport som Alpinestars och Bell. Oavsett vad din motorsport behöver, har AFB säkerligen lösningen och har visat sig vara en pålitlig partner för förare i karting, nationella och internationella motorsportevenemang.

AFB Motorsports huvudkontor finns i Barcelona, Spanien och 2018 öppnade ett andra kontor i London. AFB har en världsomspännande närvaro och distribuerar produkter till alla 7 kontinenter. Under sin 10-åriga historia har AFB samarbetat med många prestigefyllda bilmärken. Dessa inkluderar Aston Martin Racing, Red Bull, Mercedes AMG och Ferrari för att nämna några.

Sedan 2011 har AFB dessutom utvecklat kopplingar till motorcykelvärlden. Dessa inkluderar ikoner som Valentino Rossi och Marc Márquez samt varumärken som Ducati, Honda och Yamaha.

The best motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Produkter

AFB Motorsport säljer en mängd olika produkter, allt från racerdräkter och hjälmar till miniatyrkopior av ikoniska bilar och cyklar från motorsportens historia. De säljer också unika kopior i skala 1:2 av hjälmar från de flesta nuvarande F1-förare samt legender inom sporten som Michael Schumacher, Jenson Button och Ayrton Senna. Viktigast är dock att AFB säljer repliker i skala 1:1 av hjälmar från förare som Nico Rosberg, som kommer i plastfodral och ibland är signerade av förarna själva!

Det enorma utbudet av racerkläder gör AFB till den bästa butiken för både amatörer och professionella motorsporttävlande. Du kan hitta ett brett urval av FIA-godkända flamskyddade racingdräkter gjorda av högsta kvalitet av företag som Alpinestars. Dessutom säljer AFB racingstövlar, handskar, underkläder och accessoarer som balaclavas. Förutom racerkläder kan du också hitta allt som nämns ovan men som är speciellt framtaget för karting.

AFB är den ledande leverantören av tävlingshjälmar i Spanien. AFB har en enorm samling hjälmar för racing och karting, alla tillverkade av pålitliga märken som Bell och Schuberth. Vidare säljer AFB även hjälmar för rallybilskörning, visir och tillbehör som hjälmväskor.

De säljer också en rad livsstilskläder för den tillfälliga motorsportfantasten. Bland varumärkena finns Porsche, Martini och Sparco. Produkterna inkluderar bland annat jackor, tröjor, kepsar och pikétröjor.

Blogg

Äntligen har AFB en egen blogg med artiklar publicerade de flesta veckorna. Dessa artiklar talar i första hand om nya klädkollektioner som AFB säljer. De har också intressanta bloggar om lokala, nationella och internationella lopp och nyheter och evenemang från motorsportvärlden. Det finns också separata bloggar om alla hjälmar i begränsad upplaga som AFB säljer, inklusive all information du behöver veta om förarna och tillverkarna av hjälmen.

Få de bästa priserna på:
hans – kielder – motul – omp – peltor – pilote – rainx – simpson – sparco – stilo – terratrip – fastime – capit – vulcanet – alpinestars

Adress:
C/ Santiago Rusiñol, 14, Nave D11,
08213 – Polinyà (Barcelona) Spanien

Kontakt:
+34 933 222 613
info@afbmotorsport.com
www.afbmotorsport.com

Öppettider:
Måndag: kl. 08.00 – 19.00
Tisdag: 8:00 – 19:00
Onsdag: 8.00 – 19.00
Torsdag: 8:00 – 19:00
Fredag: kl. 08.00 – 19.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top