Home / Over Barcelona / De Beste Motorsportwinkel in Barcelona
De Beste Motorsportwinkel in Barcelona Barcelona-Home

De Beste Motorsportwinkel in Barcelona

AFB Motorsport is een internationaal bedrijf gevestigd in Barcelona dat een verscheidenheid aan kleding, uitrusting en memorabilia verkoopt die verband houden met de motorsportwereld. AFB, opgericht in 2008, heeft zichzelf gevestigd als de grootste leverancier van motorsportuitrusting in Spanje en een van de toonaangevende motorsportmerken ter wereld. Of je nu een professionele coureur bent of net bent begonnen met karts rijden, AFB Motorsport heeft alles wat je nodig hebt om je motorsportdoelen te bereiken.

Geschiedenis

The Best Motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Het AFB Motorsport-project begon in 2008 als een winkel die zich toelegde op het helpen van racers van alle niveaus. Sinds de opening in 2008 heeft Spanje de beste selectie wedstrijdhelmen opgeleverd en is het de belangrijkste leverancier geworden.

AFB Motorsport heeft meer dan 10 jaar ervaring in de commercialisering en distributie van producten uit de motorwereld. Het heeft ook samenwerkingsverbanden met enkele van de toonaangevende merken in de autosport, zoals Alpinestars en Bell. Wat uw motorsportbehoeften ook zijn, AFB heeft zeker de oplossing en heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare partner van racers in karting, nationale en internationale motorsportevenementen.

Het hoofdkantoor van AFB Motorsport is te vinden in Barcelona, Spanje en in 2018 werd een tweede kantoor geopend in Londen. AFB is wereldwijd aanwezig en distribueert producten naar alle 7 continenten. Gedurende zijn 10-jarige geschiedenis heeft AFB samengewerkt met vele prestigieuze automerken. Deze omvatten Aston Martin Racing, Red Bull, Mercedes AMG en Ferrari om er maar een paar te noemen. Verder heeft AFB sinds 2011 banden ontwikkeld met de motorwereld. Denk aan iconen als Valentino Rossi en Marc Márquez, maar ook aan merken als Ducati, Honda en Yamaha.

The best motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Producten

AFB Motorsport verkoopt een verscheidenheid aan producten, variërend van racepakken en helmen tot miniatuurreplica’s van iconische auto’s en fietsen uit de motorsportgeschiedenis. Ze verkopen ook unieke replica’s op schaal 1:2 van helmen van de meeste huidige F1-coureurs, evenals legendes van de sport zoals Michael Schumacher, Jenson Button en Ayrton Senna. Het belangrijkste is echter dat AFB replica’s op schaal 1: 1 verkoopt van helmen van chauffeurs zoals Nico Rosberg, die in plastic koffers worden geleverd en soms door de chauffeurs zelf worden ondertekend!

De enorme verscheidenheid aan racekleding maakt AFB de go-to-shop voor zowel amateur- als professionele motorsportconcurrenten. U vindt een brede selectie van door de FIA goedgekeurde vlamvertragende racepakken die van de hoogste kwaliteit zijn gemaakt door bedrijven zoals Alpinestars. Daarnaast verkoopt AFB racelaarzen, handschoenen, ondergoed en accessoires zoals bivakmutsen. Naast racekleding vind je hier ook alles wat hierboven genoemd is, maar dan specifiek gemaakt voor karting.

AFB is de toonaangevende leverancier van wedstrijdhelmen in Spanje. AFB heeft een enorme collectie helmen voor racen en karten, allemaal gemaakt door vertrouwde merken zoals Bell en Schuberth. Verder verkoopt AFB ook helmen voor rallyautorijden, vizieren en accessoires zoals helmtassen.

Ze verkopen ook een reeks lifestyle-kleding voor de casual motorsportfan. De merken zijn onder andere Porsche, Martini en Sparco. Tot de producten behoren onder meer jassen, sweaters, petten en poloshirts.

Blog

Ten slotte heeft AFB hun eigen blog met artikelen die de meeste weken zijn gepubliceerd. Deze artikelen gaan vooral over nieuwe kledingcollecties die AFB verkoopt. Ze hebben ook interessante blogs over lokale, nationale en internationale races en nieuws en evenementen uit de autosportwereld. Er zijn ook aparte blogs over alle limited edition-helmen die AFB verkoopt, inclusief alle informatie die u moet weten over de bestuurders en de fabrikanten van de helm.

Profiteer van de beste prijzen op:
hans – kielder – motul – omp – peltor – pilote – rainx – simpson – sparco – stilo – terratrip – fasttime – capit – vulcanet – alpinestars

Adres:
C/ Santiago Rusiñol, 14, Nave D11,
08213 – Polinyà (Barcelona) Spanje

Contact:
+34 933 222 613
info@afbmotorsport.com
www.afbmotorsport.com

Openingstijden:
Maandag: 8:00 – 19:00
Dinsdag: 8:00 – 19:00
Woensdag: 8:00 – 19:00
Donderdag: 8:00 – 19:00
Vrijdag: 8:00 – 19:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven