Hjem / Om Barcelona / Den beste motorsportbutikken i Barcelona
Den beste motorsportbutikken i Barcelona Barcelona-Home

Den beste motorsportbutikken i Barcelona

AFB Motorsport er et internasjonalt selskap lokalisert i Barcelona som selger en rekke klær, utstyr og minner knyttet til motorsportverdenen. AFB ble grunnlagt i 2008 og har etablert seg som den beste leverandøren av motorsportutstyr i Spania og et av de ledende motorsportmerkene i verden. Enten du er en profesjonell racerfører eller nettopp har begynt å kjøre kart, har AFB Motorsport alt du trenger for å nå motorsportsmålene dine.

Historie

The Best Motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

AFB Motorsport-prosjektet startet i 2008 som en butikk dedikert til å hjelpe syklister på alle nivåer. Siden åpningen i 2008, har gitt Spania det beste utvalget av konkurransehjelmer og har blitt hovedleverandøren.

AFB Motorsport har mer enn 10 års erfaring med kommersialisering og distribusjon av produkter fra motorverdenen. Den har også partnerskap med noen av de ledende merkene innen motorsport som Alpinestars og Bell. Uansett hva motorsporten din trenger, er AFB sikker på å ha løsningen og har vist seg som en pålitelig partner for syklister i karting, nasjonale og internasjonale motorsportarrangementer.

AFB Motorsport-hovedkvarteret finner du i Barcelona, Spania, og i 2018 åpnet et annet kontor i London. AFB har en verdensomspennende tilstedeværelse og distribuerer produkter til alle 7 kontinenter. Gjennom sin 10-årige historie har AFB samarbeidet med mange prestisjetunge bilmerker. Disse inkluderer Aston Martin Racing, Red Bull, Mercedes AMG og Ferrari for å nevne noen. Videre har AFB siden 2011 utviklet forbindelser med motorsykkelverdenen. Disse inkluderer ikoner som Valentino Rossi og Marc Márquez samt merker som Ducati, Honda og Yamaha.

The best motorsport shop in Barcelona Barcelona Home

Produkter

AFB Motorsport selger en rekke produkter som spenner fra racerdresser og hjelmer til miniatyrkopier av ikoniske biler og sykler fra motorsporthistorien. De selger også unike 1:2-replikaer av hjelmer fra de fleste nåværende F1-førere, samt legender innen sporten som Michael Schumacher, Jenson Button og Ayrton Senna. Viktigst er det imidlertid at AFB selger 1:1-replikaer av hjelmer fra sjåfører som Nico Rosberg, som kommer i plastkofferter og noen ganger er signert av sjåførene selv!

Det enorme utvalget av racerklær gjør AFB til den beste butikken for både amatører og profesjonelle motorsportkonkurrenter. Du kan finne et bredt utvalg av FIA-godkjente flammehemmende racingdrakter laget av høyeste kvalitet av selskaper som Alpinestars. I tillegg selger AFB racingstøvler, hansker, undertøy og tilbehør som balaclavas. I tillegg til racerklær, kan du også finne alt nevnt ovenfor, men laget spesielt for karting.

AFB er den ledende leverandøren av konkurransehjelmer i Spania. AFB har en enorm samling av hjelmer for racing og karting, alle laget av pålitelige merker som Bell og Schuberth. Videre selger AFB også hjelmer for rallybilkjøring, visir og tilbehør som hjelmvesker.

De selger også en rekke livsstilsklær for den uformelle motorsportfansen. Merkene inkluderer Porsche, Martini og Sparco. Produktene inkluderer blant annet jakker, gensere, capser og poloskjorter.

Blogg

Endelig har AFB sin egen blogg med artikler publisert de fleste ukene. Disse artiklene snakker først og fremst om nye kleskolleksjoner som AFB selger. De har også interessante blogger om lokale, nasjonale og internasjonale løp og nyheter og hendelser fra motorsportverdenen. Det er også separate blogger om alle hjelmene i begrenset opplag som AFB selger, inkludert all informasjonen du trenger å vite om sjåførene og produsentene av hjelmen.

Få de beste prisene på:
hans – kielder – motul – omp – peltor – pilote – rainx – simpson – sparco – stilo – terratrip – fastime – capit – vulcanet – alpinestars

Adresse:

C/ Santiago Rusiñol, 14, Nave D11,
08213 – Polinyà (Barcelona) Spania

Kontakt:

+34 933 222 613
info@afbmotorsport.com
www.afbmotorsport.com

Åpningstider:

Mandag: 8.00 – 19.00
Tirsdag: 8.00 – 19.00
Onsdag: 8.00 – 19.00
Torsdag: 8.00 – 19.00
Fredag: 8.00 – 19.00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

about-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen