Home / Om Barcelona / Lej sikker parkering i Barcelona
Rent a secured parking

Lej sikker parkering i Barcelona

Hos Barcelona-Home er vi stolte af at kunne præsentere en ny og eksklusiv service: leje af sikker parkering i Barcelona. Som du måske ved, kan det være usikkert at efterlade sin bil på gaden i Barcelona om natten, især hvis nummerpladen er udenlandsk. Der anmeldes tyverier hver uge, og hærværk er desværre blevet almindeligt. Mange parkeringspladser ligger dog langt fra byen, og ofte er de ikke tilgængelige. Vi tilbyder derfor sikker parkering et af de mest centrale steder i Barcelona.

Pris for bil

24€/nat

Pris for motorcykel

18,15€/nat

Hvor ligger det?

På midten af Ramblaen ved metrostationen Liceu samt flere af de populære turiststeder. Du kan altså nyde byen allerede fra det minut, du har parkeret din bil. Den nemme parkering vil forbedre dit ophold, fordi du slipper for besværet med at slæbe rundt på din bagage. Ramblaen er den længste allé i Barcelona, og den forbinder plaza Catalunya med Ciutat Vella (den gamle havn). Med sin strategiske position er ramblaen et af de mest berømte steder i byen.

Sikker sagde du?

Den private parkering på Ramblaen er underjordisk, og kun folk med adgangskort kommer ind. Der er videoovervågning døgnet rundt. Du får ét adgangskort, og der kræves 40€ i depositum.

secured parking

Lav en reservation

For at reservere skal du enten udfylde vores kontaktformular eller ringe på +34 696 81 67 36

 

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top