Home / Itineraries / Barcelona for musik elskere
barcelona for music lovers

Barcelona for musik elskere

Barcelona, byen med de mange oplevelser! Hvis du elsker musik, vil du helt sikkert finde noget for dig. Fra museer til live gadeforestillinger. Selv restauranterne har live shows, så du kan nyde dit måltid med musik. Læs vores rejseplan på Barcelona for musik elskere og nyd din musikalske tur!

Element 2Ting at lave 

Barcelonas gader er fyldt med personer, der sidder og spiller musik og synger. Hvor finder man det og den bedste atmosfære? I Gràcia! Du kan gå rundt i Vila de Gracia eller Plaça del Sol, hvor du altid vil kunne høre nogen, der spiller muisk. Et andet sted, hvor du kan finde en masse gadekunstnere, er i Port Vell, ved indgangen ved trappen. Du kan ikke undgå det, bare følg lyden. Du kan finde gade forestillinger i alle hovedområderne af byen, og du er bestemt forkælet med valg :).

Palau de la Musica Catalana

Hvad med at besøge Palau de la Musica Catalana? Det er registreret på UNESCO World Heritage Site. Hvis du vil nyde den fantastiske infrastruktur, kan du besøge det om dagen eller om natten, hvor du kan opleve klassiske koncerter, som f.eks. opera. I dag deltager mere end en halv million mennesker om året til de musikalske forestillinger i Palau, der spænder fra symfonisk og kammermusik til jazz og Cançó (catalansk sang).

På din tidlige aften kan du tage i Grand Theatre de Liceu, som er Barcelonas ældste operahus beliggende på La Rambla. Hvis du gerne vil se en forestilling i dette fantastiske rum, kan du finde programmet på Operahusets hjemmeside, som tilbyder en række forskellige forestillinger, som ikke kun er operaer, men også balletter og koncerter, der passer til alle aldre og smag. Der er også tilpasninger af berømte operaer rettet mod børn, der hedder ‘Petit Liceu Families’.

Om aftenen, hvad siger du her til at tage til en live musik koncert bar? Der er en fantastisk Jazz Club, Jamboree på Plaça Reial. Fra kl. 20.00 til 22.00 kan du komme til to live koncerter med kendte kunstnere. Derefter bliver stedet til et hip hop, funk, soul, R’n’B klub. Der er noget for enhver smag. En anden mulighed end Jamboree er Los Tarantos, hvis du vil opleve noget mere spansk! Det er også placeret på Plaça Reial. Udover dansen bliver der også vist flamenco sangere i et intenst 30 minutters show hver aften. Det er en af de mest autentiske oplevelser, du vil kunne nyde i Barcelona i denne kategori.

Element 3Hvor man skal spise

 

Efter alle disse aktiviteter vil du helt bestemt være sulten. I dette afsnit vil vi præsentere et par gode restauranter som har live musik optræden fra en anden genre.

El Bombón

El Beso y La Lluna

El Besos y La Lluna er beliggende i El Barrio Gótico, Barcelonas historiske centrum. Her vil du kunne nyde kreative middelhavsretter på menuen! Hver aften fra kl. 19:00 kan du lytte til levende musik. Lad dig blive fortryllet af Jazzstrømmen.

El Bombón

Bombón er din typiske Latinamerikanske bar i Barcelona. Kom og nyd noget Caribisk mad, Mojitos og afslut aftenen med at danse til salsamusik.

Margarita Blue

Margarita Blue er din Tex-Mex, middelhavs mad restaurant i Barcelona. Du kan nyde en lækker cocktail, mens du nyder live musik og forestillinger! Du kan opleve salsa-, traditionel cubanske- og middelhavsmusik.

Element 1Hvor man skal bo

Tag et kig på vores lejligheder til musik elskere i Barcelona:

music lovers aptLejlighed med indspilningsstudio

Denne lejlighed indeholder en filmprojektor og akustisk lydinstallation, og er et perfekt studie til en musiker eller et stille hjemmekontor. Vi elsker det uberørte soveværelse, med sin store seng, der passer til 2 komfortable sofaer.

Fra 1100€ / MÅNED | 80m²  

 

Lejlighed med flygel ved Las Ramblas

Du vil elske soveværelset med sit højt til loftet, glatte parketgulve og møbler af høj kvalitet, der tilføjer et majestætisk touch til rummet. Lejligheden har også et andet soveværelse med dobbeltseng og skrivebord. I opholdsstuen finder du også en behagelig sofa under et smukt vintage maleri på væggen og et smukt Kawai flygel. Fra 1479€ / MÅNED | 80m2  

Hyggelig lejlighed ved Palau de la musica Catalana

Hvad med en lejlighed ved Palau de la musica Catalana? Denne indkvartering har et soveværelse med en hyggelig dobbeltseng og stor hvid armoire, samt et mindre enkelt soveværelse, som er perfekt til et barn. Soveværelserne har en ren, minimalistisk stil, der får dig til at føle dig hjemme og dele et moderne badeværelse med bruser. Fra 88€/ NAT | 45m2 |

License: HUTB-002305

danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

itineraries-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top