Home / Kultur / Christopher Columbus Monumentet
Columbus Monument Barcelona Barcelona-Home

Christopher Columbus Monumentet

Et af de mest symbolske monumenter i byen, Christopher Columbus Monumentet, står forenden af La Rambla i Barcelona, tæt ved havnepromenaden og vandet. Det 52 meter høje monument blev designet af Gaietà Buïgas til Verdensudstillingen i 1888, og er kronet af en statue af Christopher Columbus, et værk af Rafael Arché der står 7 meter højt.

Find din bolig nu!

Christopher Columbus, er den legendariske navigatør og opdagelsesrejsende, der opdagede Amerika i Oktober 1492. I 1881, blev byrådet i Barcelona enige om at opføre monumentet som en hyldest til Christopher Columbus, som valgte at gå fra borde i havnen i Barcelona på sin hjemkomst fra Amerika. Opførelsen af monumentet startede i 1882, men på grund af økonomiske problemer, blev den kun lige afsluttet i tide til udstillingen.

Monumentet er placeret på det sted, hvor Christopher Columbus ankom i 1493 efter hans opdagelse af Amerika året forinden. Columbus blev formentlig født i Geneve, Italien. Han boede dernæst i Portugal og bosatte sig først senere i Spanien. Ikke desto mindre i det 19. århundrede blev Columbus betraget som Catalaner.

Monumentet står midt på pladsen Placa de la Porta de Pau. Den er placeret på en piedestal lavet af sten. Statuen af Columbus på toppen af det 60 meter høje søjle har udsigt ud over havet og kan ses på lang afstand.

Du kan nyde monumentet på afstand; men for en mere unik oplevelse under dit besøg i byen, kan du nyde panorama udsigten fra toppen af monumentet. Tag elevatoren indeni søjlen til galleriet på toppen og et viewpoint 60 meter over jorden, hvor du kan nyde den smukke udsigt over Barcelona. Entre er €4 for voksne og €3 for børn (4-12 år) og ældre, som betales når du træder ind i monumentet.

 

Hvis du beslutter dig for at tage turen op, er udsigten utrolig. På nordsiden kan man se Det Gotiske Kvarter og byens historieske bygninger; Santa Maria del Mar og Le Mercé, La Rambla, Placa de Catalunya og indgangen til bydelen Eixample området. Mod øst, som følger hele kystsiden, kan man se det Moderne forum distrikt på lang afstand. Tættere på, kan man se den Olympiske Marina, Port Vell og industrihavnen ved foden af monumentet. Mod syd ligger Montjuïc bjerget, med slottet på toppen. Det Royale skibsværft som huser museum Marítim, ligger på foden af bjerget. Mod vest kan man se Collserola Natural Park, det store grønne område omkring byen, med Collserola Tower og Tibidabo Amusement Park som dens to stand-out attraktioner.

Når du planlægger din tur til Barcelona, er det en god ide at bide mærke i, at La Rambla området anses for at være det mest eftertragtede område at bo i, i Barcelona. Dette er på grund af den gode beliggenhed – man er i gåafstand til mange seværdigheder og attraktioner, og det er forholdsvis nemt at komme videre til andre destinationer i Barcelona. Hvis du kommer til byen i en gruppe bestil din lejlighed i forvejen, for at sikre et behageligt ophold under din tid her. Hvis du planlægger at besøge Barcelona som et par eller i mindre grupper så kan du se ledige værelser og bestille her!

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top