Home / Kultur / Sightseeing / Tibidabo
Tabidabo mountain and amusement park

Tibidabo

Tibidabo er et bjerg, hvor man kan opleve udsigt over Barcelona, Spanien. Det er en forlystelsespark, hvor der er en kombination af vintage transport og nye forlystelser. Bjerget er 512 meter højt og er beliggende i Serra  de Collserola, hvilket også giver en af de bedste udsigter i Barcelona. Forlystelsesparken er den ældste i Barcelona og indeholder nogle af de ældste  og mest originale forlystelser.

Find din overnatning nu!

Vintage Transporten

Den blå sporvogn bedre kendt som: Tramvia Blau, er anset som den mest miljøvenlige måde at komme til parken på siden 1901. Med sporvognen har man mulighed for at tage tilbage i tiden, nyde udsigten over Barcelona indtil man når til endestationen, hvor man kan køre videre med kabelbanen.

Forlystelses parken

The Tibidabo amusement park  anses for at være et mirakuløst sted i Barcelona, det er beliggende helt på toppen ad Tibidabo bjerget sammen med Collserola Ridge, hvilket er en fascinerende miljøvenlig naturpark med over 10 millioner træer.

Forlystelsesparken er over 100 år gammel, og er en af de ældste i verden. Her har du mulighed for at lære om historien, udforske de forskellige områder og opleve spænding og udslip for alle aldre.  Til dem der elsker et adrenalinspark indeholder parken over 25 forlystelser og attraktioner, og for børnene vil der folk i udklædning, der kan vise jer rundt i parken.

The Skywalk og andre attraktioner

The skywalk er placeret mere end 500 meter over jorden, og man har herfra mulighed for at se den smukkeste udsigt over hele byen.

Der er også andre attraktioner man kan nyde såsom: The Musue d´Automates, hvor kollektive automater fra det 19. år hundrede er samlet. Ydermere kan man finde den store væg med spejle, der med blændede visuelle effekter har vundet den prestigefyldte FAD designpris også kendt som; Miramiralls.

Til alle de madglade gæster, tilbyder parken forskellige slags services i form af; cafeer, restauranter, indedørs spisesteder samt forskellige lege og spil. Dette vil være med til at gøre turen til forlystelsesparken og Tibidabo bjerget endnu bedre.

Hvis man på den anden side ikke er så glad for højder, er der mulighed for at besøge gården ved kirken og nyde lidt fred og ro. Så hvis du besøger Barcelona og har rigeligt med tid, er dette bjerg og park et besøg du aldrig vil glemme.

Praktisk information

  • Email: comercial@tibidabo.cat or by phone on: +(34) 93 211 79 42.
  • Transport: 196 Bus:  7.30 kører ca. hvert 15. min. Sidste bus kører 30 min. efter forlystelsesparken lukker.
  • Prices: Prisen afhænger af højden på gæsterne: Over 1.2m: 28,50€.  Under 1.2m: 10,30€.  Under 90cm: free.  Prisen giver adgang til alle forlystelserne.
  • Åbningstider: Fra d.  2 marts til d. 30 december weekender og helligedage.

Nyttig information

Køb billetterne på hjemmesiden og undgå at stå i kø på dagen.

Husk også at tjekke din højde ved de forskellige forlystelser, for at undgå unødvendig kø.

Husk at parker bilen i Tibodabo-Vall d´Hebron parkeringsplads for ku 4,20€ pr. dag. Herfra er der adgang til bussen, der vil køre jer til parken.

Husk  at holde spiseområderne rene af sundheds og sikkerhedsmæssige årsager.


Se større kort

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top