Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Hostels i Barcelona
Hostels in Barcelona

Hostels i Barcelona

Hvis du leder efter et billigt sted at bo alene eller med venner i Barcelona, er et hostel en god løsning. Hostels i Barcelona er uden tvivl en overkommelig mulighed. Det er dog nødvendigt at overveje både de gode og dårlige ting ved at bo på et vandrehjem.

Find overnatning nu!

Fordele

Det mest positive ved at hostels er at det kan være rigtig billigt, samt have faciliteter som: gratis morgenmad, sengetøj, håndklæder, vaske service og internet adgang. Når man bor på et hostel er det også meget let at møde nye mennesker, som også har en pasion for at rejse. Mange hostels holder forskellige events som: dansetimer, pub crawls og endagsture. Dette gør både at du lærer byen at kende, samt har det sjovt og møder nye mennesker.

Billigt værelse leje, Barcelona

Fra 337€ / MÅNED

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Dansk

Ulemper

Man skal ikke forvente så meget privatliv når man bor på et hostel.  Nogle hostels tilbyder dog enkelte eller dobbelt værelser. Dette koster dog lidt mere. Når man bor i et delt værelser, kan der ofte være meget larm – så det kan være svært at sove. Alligevel kræver de fleste hostels at der skal være stille i nattetimerne, men husk hellere ørepropperne.

Lige så snart du har besluttet dig for et hostel, så husk på følgende:

-Vil jeg gerne lave min egen mad, og har derfor brug for et køkken?

-Er der internet? Er der sengetøj og håndklæder? Er der mulighed for at låse sine ting inde? (Glem ikke at tage din egen hængelås med, så du er helt sikker når du forlader dit værelse)

– Hostels kan være rigtige billige og er en god mulighed for at møde nye mennesker. Husk at tjekke stedet faciliteter inden du tjekker ind, så du kan få det bedste ud af din tur til Barcelona.

For mere information om områderne i Barcelona, så se venligst her.

Hyggeligt enkeltværelse nær Parc De Montjuic, Barcelona

Fra 320€ / MÅNED

p17nkst6smrqpqnr7af1q6h1kg2n p17pvmos4hsjc1d1d18jdm1f10s54 p17pvmsnbubl1cov1n691ksl102o4

Dansk

view more apartments danski

Overnatning i Barcelona

Se alle lejligheder

map5

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top