Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder nær Razzmatazz
Apartments Near Razzmatazz

Lejligheder nær Razzmatazz

Barcelona er hjemsted for flere berømte natklubber og en af de mest populære er Sala Razzmatazz i den industrielle smarte Bogatell kvarter. Mødestedet er kendt for at være 5 klubber i en, med indierock Razz Club nedenunder, techno-heavy The Loft og Lolita ovenpå og mere afslappet Pop og Rex-værelse med pop, electro og disco. Vi har rundet op vores top 3 favorit lejligheder tæt på Razzmatazz, alle under 100€  / pr nat, for at hjælpe festdeltagere og besøgende musikere at finde det perfekte sted at bo.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Pleasant strand Lejlighed i Barcelona

Fra      94€ / PR NAT
Fra 1200€ / PR MÅNED

1

Denne livlige og behagelige to-værelses lejlighed er en ti minutters gåtur væk fra natklubben, og kommer med smukke klinkegulve, hyggelig træmøbler, højt til loftet og en malerisk lille balkon, der vil gøre det svært for dig at forlade, selv efter festen er slut. Stuen er indrettet med en stor rød hjørne sofa og bløde pyntepuder, det perfekte sted at lounge med venner før showet. Stedet kan nemt have op til fire gæster, og er opdelt i to soveværelser, et med en dobbeltseng perfekt til et par, og det andet med to enkeltsenge. Lejligheden ligger på tredje sal i en bygning i et villakvarter, der giver fred og ro,  hvis du har brug for at sove til sent på dagen efter festen. Det er også kun en kort gåtur fra Playa de Bogatell strand, fantastisk til en tidlig middagslur under solen, en lækker frokost på en chiringuito (restaurant på stranden), eller en forfriskende spil volleyball med venner.

License : HUTB- 011738

buttomsDK


Traditionel Lejlighed i Poblenou strand

Fra      88€ / PR NAT
Fra 1500€ / PR MÅNED

x1

Dette intime, familie-stil logi er en af vores foretrukne lejligheder tæt på Razzmatazz, fantastisk til musikere, der rejser til Barcelona med deres familie eller besætning. Natklubben er en femten minutters gåtur eller en hurtig metro tur væk. Til den overkommelige pris på kun 88 €  per nat rummet har kapacitet for op til seks gæster, i en hyggelig soveværelse med dobbeltseng, et andet soveværelse med to enkeltsenge og en rummelig dobbelt sovesofa i stuen. Det fælles område er udstyret med en salon med hyggelige sofaer og et tv, en separat spisestue med en elegant sort bord, og en balkon med fantastisk udsigt over kvarteret. Du vil også have adgang til et meget stort moderne køkken, fuldt udstyret med alt det nødvendige for at tilberede et stort måltid for flere mennesker, herunder en dobbelt-vask, ovn, mikroovn, køleskab, komfur og – måske vigtigst, før en all-nighter – en kaffemaskine. Du og dine gæster vil nyde et behageligt opholdfjerde sal i en rolig beboelsesejendom, kun få minutter væk fra både Bogatell og Mar Bella strande. Der er også flere flotte parker og promenader i nærheden for dem, der nyder en køre om morgenen.

License : HUTB-003278

buttomsDK

Solrig og praktisk lejlighed i Poblenou

Fra      94€ / PR NAT
Fra 1500€ / PR MÅNED

z1

Dette moderne kort eller lang sigt logi er en af vores foretrukne lejligheder tæt på Razzmatazz, perfekt til en gruppe af venner som køre til Barcelona for en weekend af natklubber. Bygningen kommer med parkering, en elevator, aircondition og varme, og er beliggende 15 minutters gåtur eller en kort køretur fra natklubben. Lejligheden er udstyret med en moderne stue møbleret med komfortable sofaer, sofaer og tv-rum, med plads til op til seks gæster til lounge og nyde et øjeblik sammen. Der er også en elegant spiseplads med en dejlig hvid bord og to lyse og solrige soveværelser, et med en hyggelig dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Sovesofaen i salonen kan rumme to ekstra gæster. Lejligheden er udstyret med et fuldt udstyret køkken og en stor balkon med udsigt over nabolaget. Bring ud et par flere stole og nyde et glas vin med vennerne før showet, med fantastisk udsigt over den berømte Torre Agbar, lyser natten i en regnbue af levende farver.

License : HUTB-007110

buttomsDK

Poblenou og de omkringliggende kvarterer er gode steder at bo på grund af den unikke moderne arkitektur, den hurtige adgang til nogle af Barcelonas bedste strande, og naturligvis, det ligger i nærheden til den berømte Sala Razzmatazz. Også kun en kort gåtur eller metrotur fra klubben er mange af vores lejligheder i Vila Olimpica, logi i Poblenou og Sant Martí hjem. Disse lejligheder er fantastisk til at opleve både før og efter oplevelsen i Barcelonas natteliv, husk dog på, at de fleste af dem er i rolige boligområder, og at freden i kvarteret skal respekteres. Så ingen fest eller rygning indenfor, tak. Gem det til din aften i byen tæller!

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments danski

Captura de pantalla 2015-10-26 a las 13.41.14

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top