Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Camping i Barcelona
campingfeat

Camping i Barcelona

Camping i Barcelona er en sjov og billig måde at holde ferie på, med familie eller venner. Camping i Barcelona er en fantastisk mulighed, da der er solskin hele året. Familier med børn kan nyde en fantastisk campingferie, da mange af campingområderne tilbyder et stort udvalg af faciliteter som kan underholde børnene i flere timer. Når man leder efter det rigtige campingområde, kan det være meget overvældende, da der er mange at vælge i mellem. Denne guide er designet til at gøre det lettere for for dig, når du skal finde det perfekte sted at campere.

Find overnatning nu!

Hvor?

Der er mange campingpladser på tilbud i Barcelona og de nærliggende områder. De to som er tættest på Barcelona, ligger ved kysten. Camping Tres Estreallas ligger i det sydlige Barcelona og Camping Masnou ligger nord fra byen. Associaió de Campings tilbyder en liste over campingpladser i regionen, og informerer om de tilgængelige faciliteter.

Ting man skal overveje

Først er det vigtigt at finde ud af hvor man gerne vil bo, skal det være ved kysen eller ved landsiden? Vil du hest bo i et telt, campingvogn, bungalow eller en autocamper? En campingvogn har en komfort bestående af et køkken og opholdsrum, hvor et telt er en billigere løsning.

Transport

Så snart du har en liste over campingpladser, så find ud af hvor de ligger i forhold til Barcelona og hvordan transportmulighederne er. Afhængigt af hvor tit du gerne vil besøge Barcelona, tilbyder nogle af pladserne,  en gratis bus til byen samt nærliggende destinationer. Hvis du gerne vil udforske Barcelona’s natteliv, er det en god idé at tjekke hvor tit de forskellige busser og toge kører i weekenden.

Faciliteter på campingspladser

Når man skal bestemme sig for den rigtige campingplads, er det vigtigt at se på de forskellige faciliteter:

– Parkering
– Varme bade
– Er der lagen og håndklæder?
– Baby faciliteter?
– Wi-Fi
– Pool
– Underholdning – perfekt for familier med børn
– Sports faciliteter
– Supermarkeder
-Er dyr tilladt?

Camping i Barcelona kan være sjovt for hele familien, men kræver en del overvejelser inden man booker. Denne guide kan forhåbentlig hjælpe dig med at finde frem til de vigtigste ting, inden du booker din campingferie i Barcelona. Et andet alternativ hvis du ønsker at bruge mere tid i Barcelona, ville være at leje en lejlighed i Barcelona. Se Barcelona-home for mere information.

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski

map

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top