Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Familie venlige lejligheder i Barcelona
Family Friendly Apartments in Barcelona

Familie venlige lejligheder i Barcelona

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonien, og den anden største by i Spanien. Byen er kendt for sin arkitektur af Antoni Gaudi, og er også hjem for flere glimrende strande og parker, gode museer og klassiske restauranter. Hvilket sted skulle være bedre at besøge i sommerferien og nyde en opdagelsesrejse? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig til din ferie i Barcelona. Nedenunder kan du finde nogle af vores bedste familie venlige lejligheder i Barcelona, så læs videre og find ud af mere  på vores HJEMMESIDE.

To-værelses lejlighed i Gracia

Fra 88€ / NAT
Fra 1100€ / MÅNED


TWO BEDROOM APARTMENT IN GRACIA;barcelona-home

Denne lejlighed er perfekt til familien, som gerne vil bo i et stille område midt i centrum af byen. Fuldt møbleret, og med køjesenge er denne lejlighed god til familier med små børn. Den ideelle indretning af køkken og opholdsstue sammen, gør multitasking nemt, da du kan holde øje med børnene under madlavningen!

Placeret i Garcia distriktet, ligger denne herlige to værelses lejlighed meget tæt på Paseo de Gracia og Diagonal. Gracia har mange attraktioner for børn, som forøger egnetheden for børnefamilier. Attraktionerne i de omkringliggende områder spænder fra parker og vandreeventyr til spisning, især for dem som har en sød tand.

License: HUTB-001663

Dansk Danish

Lej komfortabel familie lejlighed nær Sagrada Familia

Fra  77€ / NAT
Fra  1466€ / MÅNED

Perfekt til en familie på 5, tilbyder denne lejlighed 3 soveværelser og et stort opholdsområde. Her er plads nok til, at en familie både kan skabe bånd og minder. Du vil ikke spilde din tid ved, at gå ind og tjekke de her to badeværelser ud!

Lejligheden er ikke kun perfekt grundet sin størrelse og egnethed men også for, at nabolaget fortsætter familie temaet.  Uddan dine børn indenfor Gaudis vidunderlige arbejde ved, at tage dem til det nærliggende ikoniske Sagrada Familia få skridt væk.

License: HUTB-006663

Dansk Danish

Villa med pool og have til udlejning I Montjuic, Barcelona

Fra  157€ / NAT
Fra 3636€ / MÅNED

Har du en meget stor familie, som du bare ikke kan tage på ferie uden? Så behøves du ikke lede længere!  Denne stilfulde og moderne villa tilbyder, alt du kunne ønske dig på din familie ferie.  Med plads til op til 10 personer, er der en chance for, at denne smukke villa kan forhindre dig i, at opleve Barcelona! Til de dage du ikke ønsker at bruge mange penge, kan din familie slappe af ved deres egen pool.

Til de dage hvor du får en chance for at vandre rundt, er villaen placeret i Montjuic, hjemsted for de uendelige steder at besøge. Fra museer, slotte, utrolige oplyste springvand, til Barcelonas Olympiske stadion, vil du aldrig løbe tør for ting at lave.

License: HUTB-009161

Dansk Danish

Leder du efter at leje en lejlighed i Barcelona? Tjek vores særlige tilbud på lejligheder over hele byen med Barcelona Home!

danishbutton1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top